Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 13.10.2017 Havel M.

    Jaký nátěr na dřevo mám použít abych nepřekryl původní barvu?

    Dobrý den, mám na zahradě již třetím rokem dětské hřiště z impregnovaného borovicového dřeva zdá se mi, že ochranné účinky už pomalu vyprchávají. Můžete mi doporučit nějaký ochranný nátěr, pokud možno ne lazuru, kterým bych ale nepřekryl šedou patinu, kterou dřevo za ty roky chytlo? Díky za radu.
  • 10.10.2017 Romana P.

    Vyrobíte mi plot kolem zahrady z dělících stěn?

    Dobrý den, na vašich webových stránkách ve fotogalerii jsem viděl obrázky pěkných plotů z plných dřevěných desek, ale v e-shopu jsem je v nabídce oplocení nenašel. Prodáváte je ještě, nebo dokázali byste pro mě takový plot kolem zahrady vyrobit? Děkuji za odpověď.
  • 09.10.2017 Oto D.

    Je u vás možná výroba dřevěného truhlíku na zakázku?

    Dobrý den, měl bych zájem o výrobu dřevěného truhlíku Exclusiv IV v trochu jiném rozměru, než jaký uvádíte na svých webových stránkách. Je to u vás možné? Děkuji za odpověď.
  • 09.10.2017 Lukáš L.

    Je možné přimontovat pergolu Linda 26 k dřevostavbě?

    Dobrý den, měl bych zájem o zastřešenou pergolu Linda 26, kterou bych chtěl postavit před vchodové dveře. Lze tuto pergolu montovat na dřevostavbu? Jaký typ polykarbonátu používáte k zastřešení? Dále by mě zajímalo, jaká je přibližná dodací lhůta a cena za montáž. Děkuji za odpověď.
  • 09.10.2017 Ladislav T.

    Jak se kotví zastřešená pergola Linda 24?

    Dobrý den, chtěl bych si na zahradě postavit zastřešenou pergolu Linda 24 z vaší nabídky. Můžete mi poradit, jaký typ ukotvení mám na pergole použít? Děkuji za odpověď.
  • 06.10.2017 Jiřina M.

    Máte čtvercové pískoviště v rozměru 150 x 150 cm?

    Dobrý den, chtěla bych svým dětem pořídit na zahradu nějaké menší, ideálně čtvercové pískoviště tak metr a půl na meter a půl. Máte takové pískoviště skladem? A prodáváte i písek? Kolik je ho do takového pískoviště potřeba? Děkuji za vaši odpověď.
  • 06.10.2017 František H.

    Můžu použít víko UNI na vrut pro dřevěný hranol v rozměru 100 x 100 milimetrů?

    Dobrý den, zaujaly mě vaše vruty Bayos a rád bych se zeptal, zdali je možné použít Bayos víko UNI na vrut pro dřevěný hranol 100 x 100 milimetrů. Bylo by takovéto ukotvení stabilní? Děkuji za odpověď.
  • 04.10.2017 Jakub Č.

    Chtěl bych do stolu Veronika vyvrtat otvor pro slunečník, je to u vás možné?

    Dobrý den, měl bych zájem o zahradní lavičku a stůl Veronika. Myslíte, že by bylo možné nechat do středu stolu vyvrtat díru pro slunečník? Děkuji za vaši odpověď.
  • 02.10.2017 Renata S.

    Vyrobíte mi dřevěnou lavičku kolem stromu?

    Dobrý den, na vašich stránkách mě zaujala fotografie kulaté dřevěné lavičky kolem stromu. Měl bych zájem o tentýž výrobek. Mohly byste mi prosím sdělit nějaké doplňující informace, jako jsou rozměry (vnitřní, vnější), cenu, dodací lhůtu, popřípadě zda je možné poslat lavičku kurýrní službou? Předem děkuji za odpověď.
  • 02.10.2017 Tomáš M.

    Jak se kotví pergola do dřevěné fasády?

    Dobrý den, potřeboval bych poradit s upevněním pergoly ke zdi domu. Chci připojit pergolu k fasádě dřevostavby, pod níž je zateplovací vrstva o tloušťce 100 milimetrů. Umístění nosných hranolů znám (KVH 180 x 160 mm). Máte s uchycením pergol ke dřevostavbám nějakou zkušenost? Předem děkuji za odpověď.