Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 27.04.2017 Zdeněk K.

    Jak nejlépe ukotvit dětskou houpačku do travnatého povrchu?

    Dobrý den, mohl bych poprosit o radu, jak nejlépe ukotvit do travnatého povrchu dětskou houpačku Swing (250 cm) s profilem 9 x 9? Předpokládám, že zapuštění trámků přímo do země by nebylo to pravé a asi ani nemají potřebnou délku. Děkuji za pomoc.
  • 25.04.2017 Žanda M.

    Jaké dřevo se používá k výrobě hřišť Jungle Gym?

    Dobrý den, můžete mi prosím říct, z jakého dřeva jsou vyrobena dětská hřiště Jungle Gym? Děkuji za odpověď.
  • 25.04.2017 Pavel Z.

    Prodáváte králíkárny a kurníky pro slepice?

    Dobrý den, prohlížel jsem si vaše stránky a moc se mi líbí vaše produkty pro užitkovou zahradu. Chtěl jsem se zeptat, máte také nějaké kurníky pro slepice a kotce pro králíky či větší králíkárny? Děkuji za odpověď.
  • 25.04.2017 Romana K.

    Jaké jsou rozměry podesty dětského hřiště Jungle Cabin?

    Dobrý den, mohu se prosím zeptat, jaký rozměr má podesta u dětského hřiště Jungle Cabin? Děkuji za odpověď.
  • 24.04.2017 Petra B.

    Dají se na dětská hřiště Jungle Gym S a M namontovat delší skuzavky?

    Dobrý den, měla bych dotaz ohledně dětského hřiště Jungle Gym. Jak dlouhé jsou skluzavky u dětských hřišť S a M? A bylo by možné je vyměnit za delší nebo by na tyhle hřiště nepasovaly? Taky jsem si všimla, že některé herní sestavy mají žebřík nakloněný a jiné pevně přidělaný. Je to tak, nebo to lze nějak regulovat? Předem děkuji za odpověď.
  • 24.04.2017 Dalibor V.

    Vyrábíte plotová prkna i v jiných tvarech a rozměrech?

    Dobrý den, na vašich webových stránkách jsem viděl pěkný plotový prkna. Chtěl jsem proto zeptat, děláte plotové plaňky také v jiných velikostech? A bylo by možné se dohodnout i na trochu jiném tvaru plotových planěk? Děkuji za odpověď.
  • 10.04.2017 Markéta K.

    Jak dlouhé může být ráhno pro zavěšení houpaček?

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouhé může být ráhno pro zavěšení houpaček. Zajímalo by mne, zda bych mohla použít i ráhno o délce 4 nebo 5 metrů. Děkuji za odpověď.
  • 06.04.2017 Eva Š.

    Jaká skluzavka se hodí k houpačce Henry s provazovým žebříkem?

    Dobrý den, chtěla bych poradit ohledně skluzavky. Můžete mi prosím říct, jakou skluzavku mám použít na dvoumístnou houpačku s provazovým žebříkem Vladeko Henry? Děkuji za odpověď.
  • 03.04.2017 Klára A.

    Jakou lazurou mám natřít zahradní houpačku?

    Dobrý den, chtěli bychom si od vás zakoupit venkovní houpačku, ale uvádíte, že není ošetřena lakem. Jaký lak z vaší nabídky byste nám doporučili? Děkuji za odpověď.
  • 24.03.2017 Lubomír M.

    Jakou trubku potřebuju na prodloužení zemního vrutu?

    Dobrý den, měl bych dotaz ohledně prodloužení zemních vrutů. Na zahradě mám členitý terén a potřebuji proto různé délky zemních vrutů. Můžete mi prosím zaslat informace, jaké rozměry mají trubky mít (průměr, tloušťka trubky atd.) a jak hluboko se musí osadit do zemního vrutu?