Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 11.08.2016 Slávek Č.

    Máte barvu na dřevo v emailově šedém odstínu?

    Dobrý den, měl bych zájem o zahradní pergolu Linda 21 s povrchovou úpravou. Na vašich stránkách jsem viděl zahradní nábytek natřený šedou barvou. Ve vašem e-shopu sice máte barvy na dřevo Xyladecor, ale šedý odstín jsem tam hledal marně. Můžete mi poradit kde ho sehnat? Děkuji za odpověď.
  • 10.08.2016 Jiří B.

    Jak mám postupovat při renovaci ochranného nátěru?

    Dobrý den, prosím o radu. Mám vrata natřená cca 4 roky barvou Xyladecor Oversol v odstínu ohnivý mahagon (dle sdělení dodávající firmy). Jak mám postupovat při obnově nátěru?
  • 09.08.2016 Jan Z.

    Dají se herní sestavy Jungle Gym použít i v interiéru?

    Dobrý den, na vašich stránkách jsem viděl pěkný fotky dětskýho hřiště v podobě lodi. Myslíte, že by se dala používat i v interiéru? Děkuji za odpověď.
  • 08.08.2016 Tomáš K.

    Prodává se ještě olej Xyladecor PowerPad?

    Dobrý den, prosím o informaci, zda je někde dostupný Xyladecor PowerPad Olej na terasy v červenohnědém odstínu. Potřeboval bych celkem 5 balení. Děkuji za odpověď.
  • 08.08.2016 Romana V.

    Prodáváte něco na pěstování popínavých rostlin?

    Dobrý den, ráda bych na zahradě pěstovala popínavé růže, můžete mi nabídnout nějaké ozdobné mřížky nebo treláže? Děkuji za odpověď.
  • 02.08.2016 Jaroslav M.

    Jak velké pískoviště dokážete vyrobit?

    Dobrý den, všiml jsem si na vašich webových stránkách, že vyrábíte i atypická pískoviště podle přání zákazníka. Měl bych o takové pískoviště zájem, ale předtím bych se chtěl zeptat, jak velké pískoviště jste schopni vyrobit? Děkuji za odpověď.
  • 01.08.2016 Kateřina U.

    Loupe se mi ochranný nátěr z modřínové pergoly, co s tím mám dělat?

    Dobrý den, můžete mi prosím poradit? Máme pergolu u domu postavenou minulý rok z modřínu, který ale nebyl vysušený. Na první nátěr jsme použili vodou ředitelnou lazuru Sokrates v odstínu teak. Nátěr se nám začal už po půl roce odlupovat a teď nevíme, co s tím. Můžete nám prosím poradit, jak máme postupovat? Děkuji za pomoc.
  • 29.07.2016 Radek K.

    Dostanu k zemním vrutům Bayos montážní klíč?

    Dobrý den, chci si od vás objednat zemní vruty bayos, ty skládací s nástavci. Chtěl bych se ale nejdřív zeptat, zda je součástí balení také nějaký nástroj na zatočení vrutu do země. Děkuji za odpověď.
  • 27.07.2016 Eva M.

    Dají se k zahradním domkům přikoupit dveře?

    Dobrý den, je možné k zahradnímu domku Vladeko 77 přikoupit dveře? Děkuji za odpověď.
  • 18.07.2016 Tibor V.

    Jaká je výška mříže Zuzana s vlnkou?

    Dobrý den, měl bych zájem o mříž Zuzana s vlnkou v rozměru 180 x 90 cm a oko 10 x 10 cm. Před objednávkou bych si ale rád upřesnil některé údaje. Zajímalo by mě, jaká je výška na krajích a uprostřed mříže? Děkuji za odpověď.