Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 02.04.2016 Ludmila D.

    Jaký zvolit nátěr pro dělící stěnu?

    Dobrý den, koupila jsem si u vás lamelovou dělící stěnu, která je chráněna tlakovou impregnací. Jelikož bude dělící stěna umístěna venku, mohli byste mi poradit, čím ji mám natřít? Chtěla bych spíše tmavší odstín. Děkuji za radu.
  • 01.04.2016 Petra V

    Potřebuji k dětskému hřišti Cubby Bridge doplňkové moduly?

    Dobrý den, pro naši dětskou skupinu bych ráda objednala hrací modul Cubby Bridge. Můžete mi prosím upřesnit, zda je nutné dokoupit ještě další komponenty k sestavení? Děkuji za pomoc.
  • 31.03.2016 Jiří G.

    Jaký zvolit nátěr pro ochranu dřeva?

    Dobrý den, stavím pergolu (bude z ní táborová jídelna) a potřeboval bych nátěr, který by nejlépe ochránil dřevo. Jako největší problém vidím krokve o šířce 80 mm a vazné trámy (140 mm), na kterých bude v zimě ležet sníh. Celá konstrukce se bude přes léto zakrývat plachtou, která se nesmí vlivem tepla k nátěru přilepit. Plocha k natření bude činit 100 m2. Poradíte mi, jaký nátěr by byl pro ochranu dřeva nejvhodnější a kolik by stál? Děkuji za va
  • 30.03.2016 Karek K.

    Dá se u herní sestavy Jungle Cottage připevnit žebřík z přední strany?

    Dobrý den, je možné u herní sestavy Jungle Cottage namontovat žebřík zepředu nebo alespoň z boku? Děkuji za vaši odpověď.
  • 25.03.2016 Stanislav T.

    Dá se použít Xyladecor Oversol na dřevo Thermwood?

    Dobrý den, je možné použít Xyladecor Oversol na nátěr z materiálu Thermwood? Děkuji za vaši odpověď.
  • 24.03.2016 Helena H.

    Kotvení dřevěných sloupků

    Dobrý den, mám dotaz na dřevěný sloupek 90 x 90 milimetrů s výškou 150 centimerů. Mohu na tento sloupek použít váš vrut s patkou Bayos U 90 milimetrů? Sloupky bych chtěla použít jako branku. Pokud to možné není, můžete mi doporučit nějaké alternativní řešení? Předem děkuji za odpověď.
  • 23.03.2016 Karel N.

    Je možné použít ošetřující olej na nábytek z borovice?

    Dobrý den, můžu použít ošetřující olej Xyladecor na venkovní nábytek z borovice? Předem děkuji za odpověď.
  • 17.03.2016 Anna F.

    Výroba zahradní studny

    Dobrý den, mám dotaz ohledně menšího rumpálu z vaší nabídky. Jaké jsou rozměry trámků a stojek? Je možné k rumpálu použít sloupky od pergoly 10 x 10 cm? Koupila jsem si je před třemi roky, ale dost rychle černaly, tak se chci zeptat, jestli se dají použít u studny. Je součástí rumpálu také kryt? Kolik stojí dopravné? Děkuji za odpověď.
  • 16.03.2016 Magdalena S.

    Výroba zahradního nábytku Ibiza na zakázku

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možná výroba zahradního nábytku Ibiza na zakázku v jiných rozměrech, než jaké uvádíte na svých stránkách. Našla u vás pěkné fotky masivního nábytku, ale pro své účely bych potřebovala změnit rozměry. Můžete pro mě vyrobit nábytek Ibiza podle mého zadání? Děkuji za odpověď.
  • 14.03.2016 František V.

    Rozměry zahradní pergoly Linda 23

    Dobrý den, máme zájem o zahradní pergolu Linda 23, ale potřebuji znát její kompletní rozměry a co je obsahem základního balení. Je možné použít k zastřešení betonové tašky Bramac? Nejsou pro konstrukci zahradní pergoly příliš těžké? Děkuji za odpověď.