Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 21.10.2015 Miriam S.

    Letničky do truhlíků

    Dobrý den, obracím se na vás s prosbou o radu. Chtěla bych začít pěstovat kytky na balkoně, ale jsem úplná začátečnice, a tak by se mi hodilo pár rad, jaké rostliny, respektive letničky do truhlíků na balkoně vysadit a na co si dát při jejich pěstování pozor. Budu ráda za každou radu. Děkuji.
  • 19.10.2015 Mojmír H.

    Nátěrové hmoty Xyladecor

    Dobrý den, asi před osmi lety jsem zakoupil nátěrovou hmotu na palubky Sadolin Plus, ale teď jí nemůžu nikde sehnat. Nevím, jestli se přestala vyrábět, nebo zda se jen přejmenovala, ale rozhodně mám zájem o nátěr shodné kvality. Mohli byste mi prosím sdělit, která z vašich barev na dřevo kvalitativně odpovídá původnímu nátěru Sadolin Plus? Děkuji za vaši odpověď.
  • 16.10.2015 Jarda K.

    Držáky na truhlíky

    Dobrý den, chtěl bych si pořídit nové květinové truhlíky a na vašich stránkách jsem našel velmi pěkné kousky. Bojím se ale, že vybrané květináče nebudou pasovat na moje držáky na truhlíky, které mám namontované na balkóně. Nebyla by možnost vyrobit truhlíky podle rozměru, který bych vám zadal? Děkuji.
  • 16.10.2015 Karolína Š.

    Provozní řád dětského hřiště

    Dobrý den, můžete mi poradit, co by měl obsahovat provozní řád dětského hřiště, které je užíváno ve veřejném prostranství, respektive na zahrádce mé restaurace? Děkuji.
  • 15.10.2015 Valerie M.

    Dětská hřiště pro veřejnost

    Dobrý den, měla bych dotaz na dětská hřiště pro veřejnost. Je možné na tyto venkovní hřiště používat některé z vašich doplňků pro dětská hřiště Jungle Gym ? Na vašich stránkách jsme si přečetla, že tato hřiště nelze používat ve veřejných prostorech. Proto by mě zajímalo, zda toto omezení platí jen pro hřiště nebo i pro doplňky.
  • 14.10.2015 Ota D.

    Víceúčelové hřiště

    Dobrý den, sháním nějaké víceúčelové hřiště, kde by se naše děti sportovně vyblbly a zároveň si na něm mohly i normálně hrát. Můžete mi takové hřiště nabídnout, případně dala by se eventuelně dohodnout jeho výroba na zakázku? Děkuji.
  • 13.10.2015 Vojtěch Ž.

    Hřiště pro děti

    Dobrý den, chci se zeptat, podle jakých kritérií se posuzuje, zda je hřiště pro děti vhodné pro užití ve veřejných prostorech? Provozuji restauraci a velmi se mi líbí hřiště z vaší nabídky a rád bych si takové hřiště postavil na plácku před svým podnikem. Čekám na vaši odpověď.
  • 12.10.2015 Jan P.

    Náhradní střecha pro hřiště Jungle Gym

    Dobrý den, stala se nám taková nepříjemnost. Protrhla se nám plátěná střecha na herní sestavě Jungle Villa. Můžete mi prosím říct, kolik by stála náhradní plachta? Děkuji za odpověď.
  • 10.10.2015 Marcel V.

    Dětská hřiště na zahradu

    Dobrý den, prodáváte nějaká dětská hřiště na zahradu, na kterém by si mohly hrát moje pětileté a šestileté děti. Hřiště by mělo mít skluzavku, houpačku a nějakou prolézačku na šplhání. Můžete mi takové hřiště nabídnout? Děkuji za vaši odpověď.
  • 09.10.2015 Mirek N.

    Kolik dřeva se vejde do přístřešku na dřevo CA 2840?

    Dobrý den, můžete mi říct, jaké rozměry má váš přístřešek na dřevo CA 2840 a kolik se do něj vejde dřeva?