Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Dětská hřiště

Zpět na přehled
  • 23.03.2022 Pavel V.

    Máte skladem šplhací tyč k dětským hřištím?

    Dobrý den, před několika lety jsem si ve vaší prodejně koupil dětskou houpačku Jungle Peak, ke kterému bych si teď rád přikoupil tyč na šplhání. Je takovéto rozšíření možné? Jaké mi můžete nabídnout možnosti? Děkuji za odpověď.
  • 17.12.2021 Eliška H.

    Doporučíte mi kotvení pro dětskou houpačku Mathias 3?

    Dobrý den, máme od vás zakoupenou konstrukci na dvě houpačky a provazový žebřík Mathias 3. Po dvou letech užívání naše děti vyrostly a houpačková konstrukce by potřebovala stabilnější upevnění k zemi. K tomu bychom rádi použili zemní vruty. Můžete nám prosím poradit, které vruty jsou pro naši houpačku vhodné? Děkuji.
  • 14.08.2021 Marek R.

    Máte na prodejně vystavená dětská hřiště Jungle Gym?

    Dobrý den, je možné si ve vaší prodejně prohlédnout kompletně sestavená hřiště Jungle Gym, ideálně i s doplňkovými moduly? Děkuji za odpověď.
  • 09.05.2021 Beáta P.

    Jaká je nosnost dvoumístné houpačky Henry?

    Dobrý den, mám zájem o dvoumístnou houpačku Henry s provazovým žebříkem. Chtěl bych se ale zeptat, jaká je celková nosnost konstrukce? Dále se chci zeptat, v popisu je uvedeno, že stojky je nutné upevnit do země v délce 35 mm. Stačí jen obyčejně zakopat do terénu? Neshnije dřevo po zakopání do země? Popř. je lepší upevnit do země pomocí kotev? Děkuji za odpověď.
  • 18.12.2020 Johana B.

    Dodáváte zlevněné herní sestavy Jungle Gym smontované nebo v rozloženém stavu?

    Dobrý den, při prohlížení vašich stránek jsem narazil na zajímavou nabídku zlevněných dětských hřišť. Chci se zeptat, když jednu z těchto sestav objednám, dodáte mi jí v rozloženém stavu nebo částečně předmontovanou? Děkuji za odpověď
  • 25.09.2020 Antonín M.

    Je houpačka Kalev ošetřena impregnací nebo nějakým nátěrem?

    Dobrý den, mám zájem o dětskou houpačku „Kalev“. Chci se zeptat, jestli je dřevo, z něhož se houpačka skládá nějak ošetřeno, nebo jí dodáváte bez ochranného nátěru? Děkuji za odpověď.
  • 28.04.2020 Radovan F.

    Jak mám zabezpečit povrch kolem dětského hřiště?

    Dobrý den, rád bych svým dětem pořídil herní sestavu od Jungle Palace. Bohužel povrch naší zahrady je velmi tvrdý a kamenitý, takže by do něj šlo hřiště jen velmi těžko zapustit a navíc by vinou tvrdého povrchu mohlo docházet k úrazům. Můžete poradit, jak hřiště v tomto směru zabezpečit? Děkuji za vaši odpověď.
  • 24.09.2019 Jan V.

    Za jak dlouho je obyvatelný dětský domek po zaschnutí ochranné nátěru?

    Dobrý den, plánu ji na zahradě postavit domek pro své děti, který budou za pěkného počasí využívat ke hrám a na přespání. Povíte mi, za jak dlouho po zaschnutí nátěru tenkovrstvou lazurou je domek bez rizika obyvatelný? A jaké lazurové nátěry mi můžete nabídnout? Děkuji za odpověď.
  • 26.07.2019 Hana F.

    Jaká je nosnost dětské houpačky Kalev?

    Dobrý den, můžete mi prosím říct, jaká je nosnost dětské houpačky z kulatiny Kalev? V popisu uvádíte nosnost 50 kilogramů, ale dle obrázku se tam mohou houpat i tři děti, které můžou vážit i podstatně víc než 50 kilogramů. Dále by mě zajímal průměr a nosnost houpacího hnízda. Děkuji za radu.
  • 18.07.2019 Marie P.

    Jaké jsou rozměry hrazdy na dřevěnou houpačku?

    Dobrý den, mám dotaz na vaše zboží. Zajímají mě rozměry vaší hrazdy na houpačku, konkrétně délka lana a také délka a průměr tyče. Děkuji za odpověď.