Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Dřevěné balkony

Zpět na přehled
  • 13.10.2021 Robert Š.

    Je možné na balkonovém zábradlí instalovat prkna vodorovně?

    Dobrý den, k modernímu domu bych chtěl instalovat na balkon moderní, ale hlavně jednoduché balkonové zábradlí. Zábradlí by mělo být vzdušné a minimálně by mělo rušit vzhled domu. Moje představa je balkonová prkna instalovat vodorovně, nikoliv svisle. Je to možné? Zábradlí se svislými balkonovými prkny má každý, ale já chci něco víc. Děkuji za odpověď.
  • 22.09.2021 Radim C.

    Jak jsou řešeny hrany balkonového zábradlí?

    Dobrý den, jakým způsobem jsou řešeny hrany balkonového zábradlí u vícebokých balkonů? Děkuji za odpověď.
  • 27.08.2021 Novák L.

    Je nutné kotvit balkonové zábradlí do zdi domu?

    Dobrý den, při montáži nového balkonového zábradlí by mne zajímalo, zda je nutné zábradlí kotvit do zdi domu, když už je kotveno na kovové patky do podlahy? Mám nově zateplený dům a nechtěl bych nijak narušit plášť zateplení. Děkuji za odpověď.
  • 24.08.2021 Ondra B.

    Jak kotvit balkonové zábradlí na balkoně?

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat jakým způsobem se kotví balkonové zábradlí na balkoně. Jestli je rozdíl při kotvení do starého a nebo do nového balkonu. Děkuji za odpověď a přeji hezký den.
  • 13.07.2021 Jaroslav Z.

    Můžu k zastřešené pergole přidat balkonové zábradlí?

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda mohu zastřešenou pergolu, kterou mám na terase kombinovat z balkonovým zábradlím. Nebude to vypadat divně? Děkuji za odpověď.
  • 02.06.2021 Ondřej H.

    Jak vyřešit truhlík v rohu balkonového zábradlí?

    Dobrý den, u nově instalovaného zábradlí by manželka chtěla květinové truhlíky zavěsit z venku na zábradlí ze všech tří stran. Jak řešíte balkonový truhlík v rohu zábradlí? Děkuji za odpověď.
  • 19.05.2021 Michal D.

    Jak včlenit dvířka do balkonového zábradlí terasy?

    Dobrý den, mám u domu terasu, kolem které bych chtěl nechat udělat zábradlí, aby mi malé děti neutíkaly do svažité, ale také hodně členité zahrady. Na konci zahrady máme navíc potůček s jezírkem a bojím se, že by do něho děti v nestřeženém okamžiku mohly spadnout. Zároveň bych chtěl zachovat přístup na zahradu. Měli byste pro mne řešení? Děkuji za odpověď.
  • 08.04.2021 Jirka F.

    Jak zakrýt kovovou konstrukci balkonového zábradlí ?

    Dobrý den, jak nebo čím se zakrývá kovová konstrukce, která nese balkonové zábradlí. Chtěl bych si nechat instalovat dřevěné zábradlí na chatu, ale mám obavy, že kovová konstrukce, která je pro to potřeba bude někde vykukovat a tím narušovat vzhled dřevěného zábradlí. Děkuji za odpověď a přeji hezký den.
  • 10.03.2021 Hynek K.

    Může být dřevěná ozdobná mříž použita jako balkonové zábradlí?

    Dobrý den, na svoji terasu potřebuju instalovat nové zábradlí. Nechci klasiku, zábradlí z ozdobných sloupků nebo balkonových prken má každý. Rád bych něco extra. Ve vaší nabídce jsem objevil ozdobné mříže Tereza, které by se mi líbili jako zábradlí k terase, ale nejsem si jist, zda to lze. Děkuji za odpověď.
  • 17.02.2021 Marek D.

    Je možné kotvit balkonové zábradlí do betonové desky terasy?

    Dobrý den, u chaty mám velikou terasu na kterou bych potřeboval ze tří stran připevnit zábradlí. Podlahu terasy tvoří betonová deska a já nevím jakým způsobem bych mohl kotvit zábradlí do betonu a zda by to vůbec šlo. Nejraději bych zábradlí kotvil z boku, aby se mi nezmenšil prostor užívané terasy. Děkuji za odpověď.