Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Nátěry dřeva

Zpět na přehled
  • 02.12.2015 Roman H.

    Nátěr dřevěné dopisní schránky

    Dobrý den, rád bych pro nátěr dřevěné dopisní schránky Impranal SCH22 s tím, že předtím bych ji ošetřil nátěrem Impranal SCH20. Na svých stránkách uvádíte, že Impranal SCH22 je bez UV filtru, je tomu skutečně tak a znamená to pro mě něco? Děkuji za odpověď.
  • 25.11.2015 Simona Č.

    Povrchová úprava psí boudy

    Dobrý den, obracím se na vás s dotazem ohledně povrchové úpravy psí boudy. Na vašich stránkách mě zaujala vaše nabídka psích bud s kovovou střechou. Ráda bych se proto zeptala, zda je možné si u vás objednat zmíněnou psí boudu i nátěrem v barvě dle vlastního výběru?
  • 23.11.2015 Jan M.

    Čím natřít borovicovou podlahu?

    Dobrý den, pořídil jsem si novou borovicovou podlahu a v zájmu prodloužení její životnosti jsem si koupil impregnační lak Xylamon HP, dále tenkovrstvou lazuru Xyladecor Classic HP a chtěl bych si přikoupit i podlahový lak. Nejsem si však jistý, zda můžu použít polyuretanový podlahový lak Xyladecor, bojím se, aby se mi lak hned neoloupal nebo při posunutí židle či stolu nepoškrábal. Můžu k povrchové úpravě podlahy použít tyto tři přípravky dohro
  • 19.10.2015 Mojmír H.

    Nátěrové hmoty Xyladecor

    Dobrý den, asi před osmi lety jsem zakoupil nátěrovou hmotu na palubky Sadolin Plus, ale teď jí nemůžu nikde sehnat. Nevím, jestli se přestala vyrábět, nebo zda se jen přejmenovala, ale rozhodně mám zájem o nátěr shodné kvality. Mohli byste mi prosím sdělit, která z vašich barev na dřevo kvalitativně odpovídá původnímu nátěru Sadolin Plus? Děkuji za vaši odpověď.
  • 20.09.2015 Aleš N.

    Lazura pro nátěr venkovní terasy

    Dobrý den, měl bych na vás jeden dotaz. Jaká je podle vás nejlepší lazura pro nátěr venkovní terasy z vysušeného smrkového dřeva? Terasa je situována na jižní stranu domu.
  • 08.09.2015 Kamil S.

    Ošetřující olej na tvrdé dřevo

    Dobrý den, máte skladem nějaké přípravky na ošetření nábytku z exotického dřeva?
  • 24.08.2015 Milan M.

    Dostupnost barev Sadolin

    Dobrý den, mám zájem o 5l balení Sadolinu Extra v odstínu pinie. Poradíte mi kde sehnat tuto barvu nebo jinou, ale ve stejném odstínu a ve stejné kvalitě?
  • 20.08.2015 Martin H.

    Povrchová úprava plaňkového plotu

    Dobrý den, mám dřevěný plaňkový plot natřený 6 let zpátky lazurou Xyladecor (odstín dub). Doporučíte mi nějaký vhodný postup a barvu pro renovaci plotu?
  • 18.08.2015 Václav Ch.

    Nátěrové hmoty na dřevo

    Dobrý den, kdysi jsem u vás kupoval lazuru Sadolin Base, Classic a Extra v odstínu mahagon. Máte v nabídce něco jiného pro venkovní použití? Děkuji.
  • 12.08.2015 Jaroslav P.

    Povrchová úprava dřevěné chaty

    Dobrý den, potřebuji natřít stěny své chaty. Chatu bych rád natřel 2x Oversolem 2v1. Vybral jsem vhodný přípravek? Doporučujete použít také Xylamon HP?