Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Užitková zahrada

Zpět na přehled
  • 21.10.2023 Vilém D.

    Proč si k dřevěnému kompostéru vyrobit víko?

    Dobrý den, mohu si k dřevěnému kompostéru vyrobit víko a k čemu je dobré ho tam mít? Jaký je rozdíl mezi kompostérem bez víka a s víkem? Děkuji za odpověď.
  • 12.10.2023 Hynek P.

    Proč přehazovat kompost v kompostéru?

    Dobrý den, jako začínající zahradník s žádnými zkušenostmi by mne zajímalo, proč přehazovat kompost v kompostéru. Zdá se mi to jako zbytečná činnost, ale určitě to nějaký důvod má. Děkuji za odpověď..
  • 12.10.2023 Standa H.

    Proč je dřevěný kompostér děravý?

    Dobrý den, jsem začínající zahradník a asi se zeptám úplně hloupě, ale zajímalo by mne proč mají plastové, ale i dřevěné kompostéry po obvodu tolik děr. Má to nějaký význam nebo to má na něco vliv? Děkuji za odpověď.
  • 12.10.2023 Jindra V.

    Kdy si pořídit dřevěný kompostér?

    Dobrý den, z paneláku jsme se právě přestěhovali do zrekonstruovaného domku po rodičích. Na zahradu bychom si chtěli pořídit nový kompostér, ale nevím zda teď na podzim je to právě vhodné. Děkuji za odpověď Jindra.
  • 11.10.2023 Pavel R.

    Který kotec je vhodný pro vlčáka?

    Dobrý den, vybíráme kotec pro psa. Rozhodujeme se mezi síťovanou přední stěnou, nebo stěnou z jedné poloviny plnou. Co je lepší? Máme německého ovčáka. Děkuji za odpověď.
  • 11.10.2023 Petr Š.

    Čím se liší atypická bouda pro psa?

    Dobrý den, prosím o informaci, zda si u vás můžu objednat atypické provedení boudy pro našeho psa a čím se bude lišit od ostatních vámi vyráběných bud? Ani tak mi nejde o rozměry, ale o vzhled. Děkuji za zpětnou informaci., Petr
  • 10.10.2023 Jana V.

    Jak velký kurník pro Hedvábničky?

    Dobrý den, začínám s chovem slepiček a známým chovatelem mi doporučil plemeno Hedvábniček. Je to malé a velmi hezké plemeno a pro začátek bych si chtěla pořídit tak čtyři až šest těchto slepiček. Jak velký kurník byste mi doporučili? Děkuji za odpověď.
  • 03.10.2023 Bohumil V.

    Kolik dřeva se vejde do vašeho dřevníku?

    Dobrý den, mám objednané dva metry dřeva do krbu a potřebuji je někam uskladnit. Máte nějaký šikovný dřevník? Děkuji za odpověď.
  • 03.10.2023 Matouš M.

    Z jakého druhu dřeva vyrábíte zahradní kompostéry?

    Dobrý den, měl bych zájem o středně velký zahradní kompostér. Jak velké a hlavně z čeho kompostéry vyrábíte? Pokud máte nějaký vhodný na skladě, můžu si ho u vás přímo vyzvednout Děkuji za odpověď.
  • 07.09.2023 Jana B.

    Umíte vyrobit kurník pro 20 slepic?

    Dobrý den, chtěla bych si pořídit větší hejno slepic, myslím tak 20 kusů. Zajímalo by mne, zda byste mi pro takové množství drůbeže dokázali vyrobit kurník a co byste na jeho výrobu použili. Děkuji za odpověď.