Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Zahradní domky a altány

Zpět na přehled
  • 23.11.2016 Lukáš V.

    Vyrobíte mi zahradní altán VL 44 s drobnými úpravami?

    Dobrý den, měl bych zájem o váš zahradní altánek VL 44, ale chtěl bych na něm provést několik menších úprav. Předně bych chtěl střechu pokrýt asfaltovým šindelem a mezi stojkami nechci ty dřevěné výplně, altán by měl být ze všech stran průchozí. Můžete pro mě altán VL 44 v této úpravě vyrobit? Dodáváte altány s nátěrem nebo bez nátěru? Děkuji.
  • 21.11.2016 Dalibor V.

    Zahradní domky za akční ceny

    Dobrý den, můžete mi dát tip na nějaký levnější, víceúčelový zahradní domek? Ideálně tak do 20 000 korun. Děkuji za odpověď.
  • 21.11.2016 Mirek Ž.

    Máte dětské domky se zvýšenou podestou?

    Dobrý den, můžete mi prosím poradit? Máte skladem nějaký dětský domek s vyvýšenou podestou? Děkuji za pomoc.
  • 14.11.2016 Karel Ch.

    Provádíte montáže zahradních altánů?

    Dobrý den, mám někdy na jaro vyhlédnutý váš výrobek, zahradní altán VL 44 bez podlahy a bez výplní. Mám v úmyslu jej postavit na betonovou dlažbu. Je zapotřebí kotvení, případně jaké? Můžete mi altán sami postavit (bydlím mezi Rokycany a Plzní). Děkuji za odpověď.
  • 05.10.2016 Robert Ch.

    Vyrábíte zahradní altány na zakázku?

    Dobrý den, měl bych zájem o zahradní altán, ale v trochu větších rozměrech, než jaké mají zahradní altánky na vašich stránkách. Je ve vašich možnostech vyrobit mi velký zahradní altán dle mého vlastního návrhu? Díky za odpověď.
  • 16.09.2016 Pavel Š.

    Kolik mě bude stát polykarbonát na zastřešení pergoly?

    Dobrý den, můžete mi prosím poslat informaci k cenám polykarbonátu na zastřešení pergoly? Pergola má rozměr 4 x 4 m, střecha je šikmá se sklonem výškového rozdílu 40 centimetrů. Kdysi se vyráběly laminátové desky s profilem vlnky, jaká řešení jsou obvyklá dnes? Chtěl bych, aby střecha aspoň částečně propouštěla světlo. Můžete mi poslat také nějaká návod na instalaci? Děkuji za odpověď.
  • 16.09.2016 Radan V.

    Máte u vás vystavené nějaké zahradní domky?

    Dobrý den, máte u vás vystavené nějaké zahradní domky a altánky? Tento týden budu mít cestu kolem, tak bych rád seznámil s vaší nabídkou. Jsou i nějaké jiné možnosti, než ty co máte na stránkách? Děkuji.
  • 27.07.2016 Eva M.

    Dají se k zahradním domkům přikoupit dveře?

    Dobrý den, je možné k zahradnímu domku Vladeko 77 přikoupit dveře? Děkuji za odpověď.
  • 04.04.2016 Martin H.

    Ukotvení zahradní domku Freddy

    Dobrý den, měl bych dotaz na zahradní chatu Freddy. Zajímalo by mě, jak je řešeno kotvení do základu. Jako základ bych chtěl použít kombinaci betonové desky a dlažby, případně bych použil pouze vybetonované patky pro kotvení. Bylo by možné zaslat rozteče kotvení + základní rozměry chatky?
  • 27.01.2016 Jana M.

    Zahradní altán pro seniory

    Dobrý den, na vašich stránkách nás zaujal zahradní altán VL 45. Rádi bychom jej koupili pro seniory pobývající v pečovatelském domu v obci Kněžmost. Můžete mít prosím napsat, za jakou cenu se altán VL 45 prodává? Děkuji za informace.