Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Zakázková výroba

Zpět na přehled
  • 05.10.2016 Robert Ch.

    Vyrábíte zahradní altány na zakázku?

    Dobrý den, měl bych zájem o zahradní altán, ale v trochu větších rozměrech, než jaké mají zahradní altánky na vašich stránkách. Je ve vašich možnostech vyrobit mi velký zahradní altán dle mého vlastního návrhu? Díky za odpověď.
  • 23.09.2016 Luděk M.

    Z jakého dřeva vyrábíte dekorativní mříže?

    Dobrý den, z jakého dřeva vyrábíte dekorativní mříže? Je možné vybrat si druh dřeva mimo vaši základní nabídku? Děkuji za odpověď.
  • 21.09.2016 Vladimíra M.

    Je pevnější mříž Jana nebo Zuzana?

    Dobrý den, sháním dřevěnou mříž, kterou chci použít jako rozdělovací příčku v domě, kde bude pes. Mříž bych ráda přišroubovala ke stávajícím dřevěným trámům, které oddělují obě místnosti. Váhám mezi mříží Jana a Zuzana. Jak jsou na tom tyto mříže, co se pevnosti týče? Potřebuji mříž dostatečně silnou, aby vydržela, když se o ní můj pes opře (váží cca 50-60 kg). Kolik prosím váží mříž Jana a Zuzana o rozměru 90 x 190 cm? Je možné vyrobit i jiný
  • 12.09.2016 Karel V.

    Posíláte přístřešky na dveře ve složeném nebo v rozloženém stavu?

    Dobrý den, můžeme mi prosím sdělit, jestli dodáváte vaše přístřešky nad dveře ve složeném, či v rozloženém stavu? Děkuji za odpověď.
  • 11.09.2016 Prokop M.

    Máte poklop na čtvercovou studnu?

    Dobrý den, na vašich stránkách jsem si všiml pár pěkných studen a poklopů na studnu. Nejvíce se mi líbí ta čtvercová z impregnovaného jehličnanu. Máte k ní taky poklop jako k těm osmihranným? Díky za odpověď.
  • 09.09.2016 Ondřej Z.

    Výroba zahradní lávky přes jezírko na zakázku

    Dobrý den, na vašich webových stránkách jsem našel pěkný můstky přes jezírko s dřevěným zábradlím po obou stranách. Bohužel mi ale nevyhovují vaše rozměry, potřeboval bych větší. Máte nějaké lávky ve větším rozměru nebo můžete mi větší lávky se zábradlím vyrobit na zakázku? Rád si za nadstandardní služby připlatím. Děkuji za za vaši odpověď.
  • 08.09.2016 František S.

    Vyrábíte řetězové palisády na zakázku?

    Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, neděláte náhodou na zakázku vyšší řetězové palisády, než ty, které jsem našel na vašich webových stránkách? Ideálně kdyby byly zhruba 50 až 60 centimetrů vysoké. Děkuji za odpověď.
  • 06.09.2016 Rostislav M.

    Jak velkou mříž Jana dokážete vyrobit?

    Dobrý den, dokážete pro mě vyrobit dekorativní mříž Jana, ale v jiném rozměru, než jaký nabízíte na svých stránkách? V jakém největším rozměru jste schopni mříž Jana vyrobit? Děkuji za odpověď.
  • 31.08.2016 Jaromír H.

    Vyrobíte mi lavičku Veronika v jiných než běžných rozměrech?

    Dobrý den, měl bych zájem o výrobu zahradní lavičky Veronika, kterou jsem našel na vašich webových stránkách. Jen bych ji chtěl v trochu jiných rozměrech. Můžete pro mě tuto lavičku vyrobit? Děkuji za odpověď.
  • 30.08.2016 Tonda K.

    Vyrábíte interiérová schodiště?

    Dobrý den, potřeboval bych udělat na chatě interiérové schody z přízemí do prvního patra a pak ještě jedny venkovní, co by vedly na půdu. Na vašich stránkách jsem výrobu schodů nenašel, ale prý děláte i věci nad rámec vaší nabídky. Můžete pro mě takový schody vyrobit a namontovat je? Děkuji za odpověď.