Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Pergoly

Zpět na přehled
  • 21.11.2016 Jakub V.

    Potřebuju na zahradní Pergolu Lindu 15 kotvící prvky?

    Dobrý den, na vašich stránkách jsem viděl pěknou zahradní pergolu Linda 15. Chtěl bych se ale nejdřív zeptat, jestli je potřeba tuto pergolu kotvit k zemi a pokud ano, jaké kotvící prvky mi můžete doporučit? A můžete mi tu pergolu vybavit nějakým krycím nátěrem?
  • 19.10.2016 Věra O.

    Dá se použít pergola Daria k zastřešení vchodu do domu?

    Dobrý den, mám dotaz na pergolu Daria. Bylo by možné zastřešit ji plastem a použít jako stříšku ke vstupním dveřím do domu? Děkuji za odpověď.
  • 11.08.2016 Slávek Č.

    Máte barvu na dřevo v emailově šedém odstínu?

    Dobrý den, měl bych zájem o zahradní pergolu Linda 21 s povrchovou úpravou. Na vašich stránkách jsem viděl zahradní nábytek natřený šedou barvou. Ve vašem e-shopu sice máte barvy na dřevo Xyladecor, ale šedý odstín jsem tam hledal marně. Můžete mi poradit kde ho sehnat? Děkuji za odpověď.
  • 01.08.2016 Kateřina U.

    Loupe se mi ochranný nátěr z modřínové pergoly, co s tím mám dělat?

    Dobrý den, můžete mi prosím poradit? Máme pergolu u domu postavenou minulý rok z modřínu, který ale nebyl vysušený. Na první nátěr jsme použili vodou ředitelnou lazuru Sokrates v odstínu teak. Nátěr se nám začal už po půl roce odlupovat a teď nevíme, co s tím. Můžete nám prosím poradit, jak máme postupovat? Děkuji za pomoc.
  • 29.06.2016 Roman F.

    Bylo by možné do altánu VL 45 přidat dekorativní mříže?

    Dobrý den, na vašich stránkách jsem viděl dřevěný altánek VL 45. Moc se mi líbí, ale bylo by možné udělat malou úpravu a do výplní instalovat mřížky na pěstování popínavek? Děkuji za odpověď.
  • 28.06.2016 Lukáš M.

    Zastřešujete také zahradní pergoly?

    Dobrý den, chci se informovat. Mám na zahradě pergolu ze smrkových trámků a teď bych ji chtěl zastřešit. Je možné objednat si u vás zastřešení zahradní pergoly včetně krytiny a spojovacího materiálu? Děkuji za odpověď.
  • 10.06.2016 Radim S.

    Kolik bude stát doprava do Orlové?

    Zdravím, máte na webu pěkný pergolky. Na kolik by mě přišla doprava pergoly Linda 31 ke mně domů? Bydlím až u Orlové. Díky za odpověď.
  • 31.05.2016 Milan N.

    Máte skladem rovnou zahradní pergolu?

    Dobrý den, měl bych zájem o rovnou pergolu z vaší nabídky. Můžete mi prosím říct, kolik stojí? Děkuji za odpověď.
  • 24.05.2016 Josef V.

    Jak se přidělává truhlík k pergole Linda?

    Dobrý den, můžete mi zodpovědět pár dotazů ohledně pergoly Linda 7, kterou jsem si u vás pořídil? Pustili jsme do montáže, ale brzy nastaly komplikace, protože se nám nedařilo přidělat boční díl pergoly k truhlíku. V příloze posílám foto, kde je vidět, jak je to nahoře v pořádku, ale dole je to odsazené. Díval jsem se na to a není mi jasné, jak se to vlastně k tomu truhlíku má přidělat, když ten truhlík má zkosené rohy. Žádám vás proto o radu n
  • 19.05.2016 Oldřich Š.

    Má pergola s příčnými ráhny nějaký sklon?

    Dobrý den, chci se zeptat, zda má pergola s příčnými ráhny o rozměrech 3 x 3 metry za 6005 Kč nějaký sklon, a pokud ne, je možné vyrobit tutéž pergolu se sklonem? Kolik by v takovém případě pergola stála? Děkuji za odpověď.