Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Dětská hřiště

Zpět na přehled
  • 08.08.2017 Romana Ch.

    Máte dětské domky se zvýšenou podestou?

    Dobrý den, měla bych zájem o dřevěný dětský domek s vyvýšenou podestou. Jaké možnosti mi můžete nabídnout? Děkuji za odpověď.
  • 31.05.2017 Pavel J.

    Dá se u herní sestavy Villa Playhouse změnit barva střechy?

    Dobrý den, líbí se mi vaše herní sestava Villa Playhouse. Je možné dostat tuto sestavu se žlutou nebo červenou střechou a houpačkou v téže barvě? Dále bych se chtěl zeptat, jak sestavu ukotvit. Budou stačit zemní vruty? Děkuji za vaši odpověď.
  • 25.05.2017 Marek D.

    Dá se k sestavě Jungle Peak připojit také lezecká stěna?

    Dobrý den, měl bych zájem o vaše dětské hřiště Jungle Peak. Můžete mi říct, zda by bylo možné připojit k tomuto hřišti ještě sestavu s lezeckou stěnou? A je dřevo nějak ošetřeno nebo ho musím natírat? Děkuji.
  • 17.05.2017 Miriam L.

    Z jaké ho materiálu jsou vyrobeny vaše dětské skluzavky?

    Dobrý den, z jakého materiálu jsou vyrobeny vaše skluzavky k dětským hřištím? Dají se použít ve veřejném prostoru, nebo slouží jen pro soukromé účely? Děkuji za odpověď.
  • 16.05.2017 Zuzana P.

    Jak velký je otvor pro skluzavku u herní sestavy Jungle Chalet?

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak široká skluzavka se vejde do sestavy Jungle Chalet? Jak moc je široký ten otvor a dá se eventuálně nějak zvětšit? Děkuji předem za odpověď.
  • 09.05.2017 Pavel R.

    Jaké jsou rozměry šestibokého pískoviště s krytem?

    Dobrý den, mám dotaz na šestiboké pískoviště s krytem. Na vašich stránkách uvádíte rozměry 175 x 175 centimetrů. Kde jsou ty rozměry naměřeny? Děkuji za odpověď.
  • 07.05.2017 Eva Z.

    Akým spôsobom sa upevňuje do země jednomiestna hojdačka MEL?

    Dobrý deň, mám dotaz ohľadom vašej jednomiestnej hojdačky MEL, ktorú by som chcela kúpiť do záhrady. Chcem sa opýtať, akým spôsobom sa upevňuje do zeme - zasuva sa tam drevo tých stojek, treba to zaliať betonom, prípadne sa dokupuju nejaké kovové vrúty na upevnenie do zeme? Sada obsahuje všetky drevené časti, aj skrutky, všetko na potrebné na zmontovany? Sú drevené časti predvrtane? Aká je životnosť konštrukcie a akým spôsobom treba drevo každo
  • 03.05.2017 Kamila B.

    Jaké jsou rozměry houpačky Jungle Swing?

    Dobrý den, přemýšlíme o koupi houpačky Jungle Swing 250, ale na vašem plánku jsou vždy uvedeny 2 rozměry (např. 2,2 m 2,5M). Které rozměry tedy platí pro danou houpačku? Dále bychom se rádi informovali o možnosti delší vrchní konstrukce. Rádi bychom k houpačce přikoupili šplhací lano Climbing Rope, který bych také rádi připevnili na celou konstrukci. A poslední dotaz se týká ukotvení, je lepší použít betonové patky nebo železné úchyty? Děkujem
  • 02.05.2017 Luděk P.

    Jaké jsou rozměry hřiště Playhouse XL Climb X´tra a co všechno obsahuje základní balení?

    Dobrý den, rád bych si u vás koupil Playhouse XL Climb X´tra, ale nejdřív bych měl pár otázek. Můžete mi říct, jaké jsou rozměry hřiště a jak velké musí být zástavbové místo? Je součástí hřiště také skluzavka, spojovací materiál, houpačka, šplhací kameny a madla, tedy vše co je na obrázku? Dostanu dřevo nařezané na míru nebo si ho musím nařezat sám? K čemu jsou určeny montážní sety? Lze modul Climb X´tra rozšířit na dvě houpačky?
  • 27.04.2017 Zdeněk K.

    Jak nejlépe ukotvit dětskou houpačku do travnatého povrchu?

    Dobrý den, mohl bych poprosit o radu, jak nejlépe ukotvit do travnatého povrchu dětskou houpačku Swing (250 cm) s profilem 9 x 9? Předpokládám, že zapuštění trámků přímo do země by nebylo to pravé a asi ani nemají potřebnou délku. Děkuji za pomoc.