Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Zahradní domky a altány

Zpět na přehled
  • 07.04.2015 Lucie S.

    Zahradní altán na zakázku

    Dobrý den, vybíráme zahradní altán a oslovil nás váš výrobek VL48. Bylo by možné objednat si altán bez bočních stěn, ale se dvěma lavičkami? Děkuji
  • 01.04.2015 Stanislav M.

    Čím natřít altán

    Dobrý den, Rád bych se zeptal, čím natíráte vaše altány nebo pergoly. Jestli je v barvách nějaký rozdíl, nebo bude vlastně jedno, čím to nakonec natřu :) Bydlím kousek od lesa, a je u nás relativně vlhko.
  • 01.04.2015 František K.

    Víkendová zahradní chata

    Dobrý den, hledám na parcelu menší chatu, která by měla sloužit jako takový domek na nářadí a zahrádkářské harampádí , s možností občasného přespání v podkroví nebo půdě chaty o víkendu. Děláte něco podobného, nebo by to byla zakázková práce?
  • 31.03.2015 Petr M.

    Zahradní altán 3x3 metry

    Dobrý den, rád bych si pořídil na zahradu altánek, ale mám pro něj vyhrazenou plochu pouze 3 x 3 metry, nebo jen o malinko větší. Jaké mi nabídnete možnosti?
  • 31.03.2015 Adam M.

    Zahradní altány s kovovou konstrukcí

    Dobrý den, realizujete také stavbu zahradních altánů a pergol s kovovou konstrukcí? Jaké jsou výhody kovových altánů, předpokládám větší a delší životnost ?
  • 27.03.2015 Petra P.

    Ochrana pergoly proti větru a slunci

    Dobrý den, přemýšlíme o nákupu dřevěné zahradní pergoly, ale v letních dnech máme strach ze sluníčka. Poradíte mi prosím, jak jí nejlépe chránit proti ostrému slunci a větru, ale pokud možno jen pomocí přírodních materiálů?
  • 26.03.2015 Adriana B.

    Montáž malého zahradního domku na nářadí

    Dobry den, Našla jsem na Vaší stránce malý zahradní domek CA 1503 a mám následující otázky : - je možné smontovat domeček tak, aby okno bylo na druhé straně ? - podkladové latě jsou součástí balení - domeček chceme postavit na
  • 07.10.2014 Jirka. P

    Vyrábíte i jiné rozměry než uvádíte?

    Dobrý den, líbí se mi vaše dělící stěny s mřížkou, ale potřeboval bych trošku jiné rozměry 70x170 cm. Jste schopni je dodat a o kolik se bude cena lišit? Bude nižší nebo naopak bude příplatek? Díky.