Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 06.01.2016 Klára Š.

    Dětská hřiště Jungle Cabin a Jungle Cottage

    Dobrý den, chtěli bychom si pořídit dětské hřiště na zahradu. Z vaší nabídky nás zaujaly sestavy Jungle Cottage a Jungle Cabin. Jsou k vidění i ve vaší prodejně? A bylo by možné nahradit žebřík šplhacími kameny a volant kormidlem? Dále bych potřebovala doporučit vhodné dopadové dlaždice? Děkuji za vaši odpověď.
  • 02.01.2016 Adam K.

    Dětské hřiště Palace Bridge

    Dobrý den, líbí se mi vaše dětské hřiště s modulem Palace Bridge. Rád bych se zeptal z jakého materiálu je hřiště vyrobeno a jaké jsou podmínky dodání. Dále by mě zajímalo, zda je možné k tomuto hřišti připojit modul se dvěma houpačkami. Předem děkuji za vaši odpověď.
  • 09.12.2015 Karel T.

    Nátěr fošen

    Dobrý den, prosil bych doporučit vhodný nátěr fošen, které budou zakrývat čistírnu odpadních vod. V minulosti se mi dobře pracovalo s Oversolem 2v1, ale nejsem si zcela jist, zda bude tento nátěr vyhovovat pro mé účely. Předem děkuji za vaši odpověď.
  • 02.12.2015 Roman H.

    Nátěr dřevěné dopisní schránky

    Dobrý den, rád bych pro nátěr dřevěné dopisní schránky Impranal SCH22 s tím, že předtím bych ji ošetřil nátěrem Impranal SCH20. Na svých stránkách uvádíte, že Impranal SCH22 je bez UV filtru, je tomu skutečně tak a znamená to pro mě něco? Děkuji za odpověď.
  • 27.11.2015 Radoslav K.

    Velké venkovní květináče

    Dobrý den, měl bych zájem o velké venkovní květináče na pěstování bylinek. Z vaší nabídky se mi nejvíc líbí květináč typu Exclusiv V, ale pro mé účely je moc malý. Bylo by možné vyrobit květináč Exclusiv v mnou požadovaném rozměru? Děkuji za odpověď.
  • 26.11.2015 Vilma P.

    Výroba ozdobných mříží na zakázku

    Dobrý den, při prohlížení vašich stránek jsem narazila na pěkné treláže na popínavé rostliny a chtěla bych se zeptat, zda by byla možná výroby ozdobných mříží na zakázku v rozměru, který si sama určím? Děkuji za vaši odpověď.
  • 25.11.2015 Simona Č.

    Povrchová úprava psí boudy

    Dobrý den, obracím se na vás s dotazem ohledně povrchové úpravy psí boudy. Na vašich stránkách mě zaujala vaše nabídka psích bud s kovovou střechou. Ráda bych se proto zeptala, zda je možné si u vás objednat zmíněnou psí boudu i nátěrem v barvě dle vlastního výběru?
  • 24.11.2015 Dětské hřiště a přídavný modul Jungle Gym

    Dětské hřiště a přídavný modul Jungle Gym

    Dobrý den, rád bych se vás zeptal, co všechno je součástí základního balení dětského hřiště Jungle Cottage a přídavného modulu Climb X´tra. Děkuji za odpověď.
  • 23.11.2015 Jan M.

    Čím natřít borovicovou podlahu?

    Dobrý den, pořídil jsem si novou borovicovou podlahu a v zájmu prodloužení její životnosti jsem si koupil impregnační lak Xylamon HP, dále tenkovrstvou lazuru Xyladecor Classic HP a chtěl bych si přikoupit i podlahový lak. Nejsem si však jistý, zda můžu použít polyuretanový podlahový lak Xyladecor, bojím se, aby se mi lak hned neoloupal nebo při posunutí židle či stolu nepoškrábal. Můžu k povrchové úpravě podlahy použít tyto tři přípravky dohro
  • 26.10.2015 Regina S.

    Montáž herní sestavy Jungle Gym

    Dobrý den, koupila jsem si od kamarádky vaše dětské hřiště Jungle Gym, které bych chtěla umístit na zahradě mé restaurace. Můžete mi poradit, na koho se mám obrátit s žádostí o rozmontování, přesun a opětné smontování hřiště? Děkuji za vaši odpověď.