Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 18.08.2015 Václav Ch.

    Nátěrové hmoty na dřevo

    Dobrý den, kdysi jsem u vás kupoval lazuru Sadolin Base, Classic a Extra v odstínu mahagon. Máte v nabídce něco jiného pro venkovní použití? Děkuji.
  • 17.08.2015 Jakub T.

    Dřevěné madlo zábradlí

    Dobrý den, máme na chalupě krásný alpský balkon z vzácného tropického dřeva. Bohužel při stěhování květinových truhlíků se poškodilo dřevěné madlo na zábradlí a tato závada kazí dojem z celého balkonu. Můžete nám vyrobit dřevěné madlo na zábradlí z exotického dřeva?
  • 12.08.2015 Jaroslav P.

    Povrchová úprava dřevěné chaty

    Dobrý den, potřebuji natřít stěny své chaty. Chatu bych rád natřel 2x Oversolem 2v1. Vybral jsem vhodný přípravek? Doporučujete použít také Xylamon HP?
  • 12.08.2015 Jana B.

    Zakázková výroba mříží

    Dobrý den, měla bych zájem o výrobu mříže Pergol na zakázku v rozměru 41x224 (2 ks) a v rozměru 41x175 (1 ks). Můžete pro mě takové mříže vyrobit?
  • 11.08.2015 Michaela P.

    Výroba dětského pískoviště na zakázku

    Dobrý den, mám zájem o pískoviště v rozměru 2x2 nebo 3x3 m. Může vaše firma takové vyrobit? Mám zájem také o instalaci, včetně dodání písku a vykopání základu.
  • 11.08.2015 Tomáš M.

    Dělící stěna na míru

    Dobrý den, je možné nechat si u vás vyrobit dělící stěnu na míru? Měl bych zájem o dělící stěnu cca o 20-25 cm širší než je rozměr u standardu.
  • 11.08.2015 Lukáš H.

    Cena palisády se špicí

    Dobrý den, kolik stojí 1 kus palisády se špicí v rozměru 6x30 cm? Dále by mě zajímala cena 1 m2 dlažby z dřevěných špalíků, a zda rozvážíte zboží i po Praze.
  • 08.08.2015 Matyáš K.

    Dětská hřiště Praha

    Dobrý den, mám zájem o vaše dvě herní sestavy Jungle Gym, přesněji řečeno o Jungle Cabin a Jungle Fort. Chtěl bych se proto dohodnout na možnostech dodání zboží. Vlastním velkou dodávku a není pro mě problém si někam dojet pro výše zmíněná dětská hřiště, Praha by byla nejlepší, ale není pro mě problém dojet na libovolné místo ve středních Čechách.
  • 06.08.2015 Emil D.

    Dřevěné balkonové zábradlí fotogalerie

    Dobrý den, můžete mi poradit? Už několik týdnů marně hledám inspiraci, jak by mělo vypadat mé dřevěné balkonové zábradlí, fotogalerie nebo alespoň několik snímků s ukázkami vašich balkonů by mi pomohly. Budu ovšem rád za každou radu či tip.
  • 05.08.2015 Kateřina Z.

    Dětské hřiště vyrobené na zakázku

    Dobrý den, zajímám se o dětské hřiště. Můžete graficky nakonfigurovat herní prvky, které bychom na hřišti chtěli mít? Vejde se hřiště na pozemek 20x8 m?