Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 16.06.2015 Petr T.

    Doplňky pro dětská hřiště

    Dobrý den, chtěl bych od vás koupit herní sestavu Jungle Tower, ale bez skluzavky. Sestavu bych chtěl doplnit o šplhací tyč Firemans Pole, je to možné?
  • 13.06.2015 Mojmír A.

    Veřejná dětská hřiště

    Dobrý den, velice se mi líbí vaše dětská hřiště Jungle Gym. Proto bych se rád informoval, zda je možné tato hřiště používat ve veřejných prostranstvích? A pokud ne, můžete mi nějaká veřejná dětská hřiště nabídnout? Děkuji a čekám na vaši odpověď.
  • 12.06.2015 Jaroslav S.

    Povrchová úprava dětského pískoviště

    Dobrý den, rád bych si objednal pískoviště s krytem o rozměrech 180 x 180 cm, ale rád bych jej nechal natřít bezbarvým lazurovacím nátěrem Xyladecor HP. Na vašich webových stránkách pod zmíněným pískovištěm máte na výběr pouze lak na dřevo. Je možné dostat pískoviště i s jiným nátěrem? Děkuji
  • 09.06.2015 Michal K.

    Rozdíly mezi houpačkami Mathias a Toms Park

    Dobrý den, jaký je rozdíl mezi houpačkou Mathias a Toms Park, vypadají totiž stejně? Dá se odvézt zboží autem se zahrádkou nebo je potřeba dodávka?
  • 04.06.2015 Vladimír L.

    Potahy na zahradní nábytek

    Dobrý den, koupil jsem si u vás několik židlí a teď na ně potřebuji potahy na zahradní nábytek. Jaké mi můžete nabídnout?
  • 02.06.2015 Alois N.

    Dřevěné balkonové zábradlí

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možné si u vás objednat dřevěné balkonové zábradlí včetně ochranného nátěru a krycí barvy a pokud ano, jaké nátěry, respektive barvy mi můžete nabídnout?
  • 02.06.2015 Soňa B.

    Nosnost dětské houpačky

    Dobrý den, ráda bych u vás koupila jednomístnou houpačku Mel. Jaká je její nosnost a pro jak staré děti je tato houpačka určena? Děkuji.
  • 02.06.2015 Pavlína K.

    Herní modul pro dětská hřiště

    Dobrý den, máme od vás herní sestavu Villa plus další doplňky. Chci koupit herní modul Playhouse i se dřevem a montáží, ale pro podestu ve výšce 145 cm. Je to možné?
  • 02.06.2015 Ladislav H.

    Jednomístná houpačka Mel

    Dobrý den, chci se zeptat, kdy bude k dodání jednomístná houpačka pro děti Mel?
  • 02.06.2015 Lukáš N.

    Nátěr pískoviště

    Dobrý den, postavil jsem si na zahradě hřiště pro děti. Poradíte mi jakými nátěry a jakou impregnací hřiště natřít aby vydrželo co nejdéle?