Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 01.06.2015 Klára S.

    Výroba psí boudy

    Dobrý den, chci si objednat zateplenou psí boudu na zakázku o rozměrech 170x150x150 cm. Je v možnostech vaší firmy takovouto boudu vyrobit?
  • 30.05.2015 Václav Ř.

    Kotec pro psa - bazar

    Dobrý den, prodáváte nějaké starší psí kotce za bazarové ceny?
  • 29.05.2015 Rudolf D.

    Jak naučit psa do boudy

    Dobrý den, koupil jsem si od vaší firmy zateplenou psí boudu, ale pes do ní vůbec nechce. Nevíte jak ho přimět, aby se tam alespoň jednou za čas uráčil vlézt?
  • 27.05.2015 Lenka Š.

    Herní prvky k hřištím pro veřejná prostranství

    Dobrý den, měli bychom zájem o herní prvky na dětská hřiště pro veřejná prostranství. Splňují doplňkové prvky kritéria jako veřejná hřiště?
  • 27.05.2015 Petr F.

    Dotaz na dětské hřiště Mezzanine

    Dobrý den, je možné u hřiště Mezzanine montovat skluzavku zpředu vedle žebříku? Lze skluzavka nahradit lezeckou nebo provazovou stěnou? Jakou základnu doporučujete pod věž pro co nejdelší životnost dřeva? Kolik si musím připlatit za lazurovací nátěr? Dá se nějak zpevnit střecha, aby k ní šly připevnit lana s uzly na lezení? Jaká je dodací lhůta hřiště?
  • 25.05.2015 Martin F.

    Dřevěné zahradní domky

    Dobrý den, vyrábíte dřevěné zahradní domky pouze ze smrkového dřeva, nebo je možné objednat si zahradní domek z exotických dřevin?
  • 25.05.2015 Lukáš R.

    Dřevěné obklady

    Dobrý den, chtěl bych svou zděnou chalupu z jedné strany oživit dřevěnými obklady ze smrkového dřeva. Je možné si tuto službu u vás objednat?
  • 25.05.2015 Oldřich V.

    Ostatní zahradní doplňky

    Dobrý den, je možné trakař z vaší nabídky používat i k praktickým účelům nebo podobně jako ostatní zahradní doplňky tohoto typu slouží jen jako dekorace?
  • 25.05.2015 Obec Vestec

    Dětská hřiště pro veřejná prostranství

    Dobrý den, podléhá dětské hřiště Playhouse XL Bridge normě pro veřejná dětská hřiště? Máte v nabídce i lanovou dráhu či houpací kruh s konstrukcí?
  • 24.05.2015 Nela Ř.

    Dřevěné zábradlí

    Dobrý den, můžete mi poradit? Ráda bych si na chatě zařádit balkón s dřevěným zábradlím. Je nutné k bavorským sloupkům a balkonovým prknům přikupovat také podpěry a ozdobná prkna, aby bylo dřevěné zábradlí plně funkční?