Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 16.04.2015 Alexander D.

    Nátěr dřevěných palubek

    Dobrý den. Potřeboval bych se zeptat, který ze dvou druhů Sadolin Classic nebo Extra je vhodnější pro nátěr dřevěných palubek na podbytí rodinného domu.
  • 16.04.2015 David T.

    Nátěr borovice lazurou Impranal

    Dobrý den, proč slabovrstvý impranal SCH20 není vhodné natírat na borovici? Popřípadě čím ho nahradit v odstínu zlatý dub.. Děkuji
  • 16.04.2015 Lukáš D.

    Dřevěná mřížka na popínavé rostliny

    Dobrý den, hledám vkusnou mříž pro pěstování popínavých rostlin u zdi naší chaty. Hodila by se mi spíš užší, za to hodně vysoká. Pravděpodobně asi bez rámi, nevím.
  • 16.04.2015 Michal T.

    Pergolová mříž na míru

    Dobrý den, mám zájem o koupi treláže - mříže do pergoly, máte nějakou v rozměru 50x100 cm? Na vašem webu jí nemůžu najít, pokud by jste ji neměli, šla by vyrobit na míru ? Pergolu už máme postavenou vlastními silami, a teď bychom potřebovali konstrukci Milan K.
  • 16.04.2015 Petr S.

    Treláže na květiny - výprodej

    Dobrý den, máte v nabídce nějaké akční, zlevněné dekorativní mříže na popínavky?
  • 16.04.2015 Vladislav M.

    Připevnění ozdobné mříže na popínavé rostliny

    Dobrý den, pořídil jsem si dekorativní mříž Zuzana (180x180 cm), kterou bych rád použil jako zástěnu na vydlážděné zápraží mého domu a zároveň na ní pěstoval popínavé růže. Trochu jsme ale nedomyslel jak jí přidělat na zeď - mohu požádat o radu jak na to?
  • 15.04.2015 Petr M.

    Podlaha do pergoly

    Dobrý den, nedávno jsem si od vaší firmy pořídil zahradní pergolu a teď řeším dilema, zda si pořídit dřevěnou podlahu nebo z kompozitního materiálu. Poradíte mi jaké jsou jejich přednosti a v čem je ta nebo ona lepší?
  • 15.04.2015 Radek S.

    Jahody na balkon

    Dobrý den, chci se zeptat, jaké květináče se nejvíc hodí pro pěstování jahod na balkóně? Máte nějaké větší, ve kterých by mi jahody dobře šly ?
  • 15.04.2015 Pavla J.

    Dětské pískoviště s lavičkou

    Dobrý den, jsou pískoviště z vaší nabídky vybavena lavičkou nebo jinou sedací plochou?
  • 15.04.2015 Jana M.

    Síť na pískoviště

    Dobrý den, je možné u vás dostat nějakou ochrannou síť na pískoviště? V sousedství žije hodně koček, které si naše pískoviště s oblibou přivlastňují.