Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 15.04.2015 Marcel R.

    Dvoukomorový kompostér

    Dobry den, mam prosbu. Potřebuji dvoukomorový kompostér, ideálně z kulatin. Rozměr 280 x 180 x 100 cm. S tím, že na jedné straně, té delší, by měly být obě komory snadno otevřitelné. Je tato zakázková výroba ve vašich možnostech? Pokud ano, je možné mi spočítat přibližnou kalkulaci?
  • 15.04.2015 Štěpán A.

    Dětské pískoviště se stříškou

    Dobrý den, rád bych si u vás koupil dětské pískoviště se stříškou, ale chtěl bych větší rozměr, než který uvádíte v katalogu. Proto se ptám, je možné stříšku přikoupit i k jiným typů pískovišť?
  • 15.04.2015 Karel B.

    Dotace na kompostéry

    Dobrý den, rád bych se informoval na možnosti nákupu kompostérů pro naší obec v rámci dotace od Evropské unie. Liší se nějak proces objednávky dotovaných kompostérů od standardního nákupu těchto výrobků?
  • 15.04.2015 Petr P.

    Levné kompostéry v akci

    Dobrý den, zajímám se o koupi kompostéru, máte teď nějaký levnější v akci?
  • 14.04.2015 Michal P.

    Zastřešení balkonu

    Dobrý den, uvažuji o zastřešení balkonu, ale mám jen omezené zdroje, tak nevím jaký materiál vybrat. Doporučíte mi nějakou cenově přijatelnou, přesto kvalitní střešní krytinu?
  • 14.04.2015 Dagmar P.

    Dodávka písku do pískoviště

    Dobrý den, mám dotaz na zboží Písek do pískoviště 20l. Potrebovala bych 10 pytlu, je to mozne co nejdriv dodat? Jak to řešíte s dopravou? Dekuju
  • 09.04.2015 Karel T.

    Dřevěný truhlík na balkon

    Dobrý den, mám velký balkon s betonovou podestou a chci si u vás koupit ozdobná prkna. Jaký mi můžete nabídnout varianty? A kdybych si ze základní nabídky nevybral, vyrobíte mi je podle vlastního návrhu? Ocenil bych také, kdybyste mi poradili s pracovním postupem při montáži.
  • 09.04.2015 Matěj S.

    Zahradní úložné boxy

    Dobrý den, jak velké jsou úložné boxy na balkon na zahradní nábytek z vašeho e-shopu? A děláte je taky na zakázku?
  • 09.04.2015 Jakub S.

    Alpské dřevěné balkony

    Dobrý den, chci si zařídit balkon s betonovou podložkou a truhlíkem na květináče. Potřeboval bych od vás poradit s výběrem bavorských sloupků - stejných jako mají alpské dřevěné balkony. Jaký typ z vaší nabídky by se hodil k mému domu (foto v příloze)? A je nutná odborná instalace balkonu?
  • 08.04.2015 Josef M.

    Dětský domek Rainbow park

    Dotaz na zboží Dětský domek Rainbow Park. Dobrý den, rád bych objednal tento dětský domek. Jezdím okolo Vašeho obchodu a případnou zálohu bych mohl složit přímo na místě. Děkuji