Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Zakázková výroba

Zpět na přehled
  • 21.01.2019 Miroslav K.

    Hodí se dekorativní mříž klasik pro zavěšení květináčů?

    Dobrý den, rád bych si na balkon v panelovém domě pořídil dekorativní mříž klasik 60 x 180 m s okem 12 x 12 cm. Je možné na mříž po jejím ukotvení zavěsit například květináče, nebo mříž slouží spíš jako opora pro popínavé rostliny a květinové truhlíky by neudržela? Děkuji za vaši odpověď.
  • 19.12.2018 Karel T.

    Vyrobíte mi na zakázku španělskou stěnu?

    Dobrý den, měl bych zájem o výrobu španělské stěny, na vašich stránkách jsem sice takový produkt nenašel, ale uvádíte tu možnost zakázkové výroby. Bylo by možné vyrobit mi španělskou stěnu na zakázku? Děkuji za odpověď.
  • 10.12.2018 Alice D.

    Vyrobíte mi dětský domek Funny Park s prodlouženou střechou?

    Dobrý den, chtěl bych se u vás informovat na možnosti zakázkové výroby. Měl bych zájem o dětský domek Funny Park, s tím, že bych chtěl mít okna na obou bočních stranách a domek by měl mít střechu s přesahem 30 cm nad vstupními dveřmi. Dokázali byste mi takto upravený dětský domek vyrobit? Děkuji za odpověď.
  • 08.11.2018 David L.

    Výroba dřevěné udírny na zakázku

    Dobrý den, dokázali byste mi vyrobit dřevěnou udírnu zhruba tak v rozměrech 55 x 37 x 112 cm? Děkuji za odpověď.
  • 26.10.2018 Jiří V.

    Jaký typ kotvení a podkladu můžu použít pro zahradní chatu Diederik?

    Dobrý den, jsem projektant a s investorem se nám zamlouvá zahradní chata Diederik a rozmýšlíme se, jestli do toho jít. Můžete nám říct, jak se tato stavba ukotvuje? Pomocí patek nebo je možné ukotvit chatu i na desku? A je možné upevnit chatu k zemi pomocí chemických kotev? Dále bychom měli zájem o vložení dalších dvoukřídlých dveří pod zastřešení tak, aby bylo možné propojit uzavřený prostor s pergolou. Bylo by to možné?
  • 04.10.2018 David H.

    Vyrobíte mi pergolu Linda 21 s dřevěnou střechou?

    Dobrý den, rád bych se informoval na možnosti zakázkové výroby. Zamlouvají se mi vaše zastřešené pergoly Linda, ale chtěl bych místo polykarbonátové střechy dřevěné desky pobité asfaltovým šindelem, který máte také v nabídce. Byla by taková úprava možná? Konkrétně mám zájem o pergolu Linda 21. Děkuji za odpověď.
  • 03.10.2018 Ivan S.

    Vyrobíte mi pro pergolu Linda 27 dvě dělící stěny v rozměru větším než 180 x 180 cm?

    Dobrý den, zaujala mě vaše zastřešená pergola Linda 27. Zadní stěnu a jednu boční stěnu bych chtě uzavřít dělícími stěnami Praktik 810013 v rozměru 180 x 180 cm. Předpokládám, že u zadní stěny to není problém a stěny rozměrově k pergole pasují. Problém vidím u boční stěny, která je určitě širší než 180 cm. Je možné objednat uvedenou dělící stěnu v širším provedení, aby přesně pasovala mezi stojky boční stěny? Děkuji za odpověď.
  • 07.09.2018 Karolína P.

    Vyrobíte mi sestavu zahradního nábytku Malorka s rohovou lavicí?

    Dobrý den, na vašich stránkách jsem našel pěkné sestavy masivního zahradního nábytku. Nejvíce se mi zamlouvá sestava Malorka. Dokázali byste mi jí vyrobit s rohovou lavicí? Děkuji za odpověď.
  • 06.09.2018 Václav D.

    Dokážete mi vyrobit vestavěnou skříň na míru?

    Dobrý den, na vašich stránkách jsem se dočetl, že je možné nechat si u vás na zakázku vyrobit i věci, které nemáte ve stálé nabídce. Chci se proto zeptat, dokázali byste mi vyrobit dřevěnou vestavěnou skříň? Děkuji za odpověď.
  • 30.08.2018 Martin R.

    Vyrábíte v rámci zakázkové výroby interiérová schodiště?

    Dobrý den, obracím se na vás s žádostí o zakázkovou výrobu interiérového schodiště se zábradlím z vašich bavorských balkonových sloupků. Je ve vašich možnostech takové schodiště se zábradlím vyrobit, přestože se jedná o interiérovou záležitost? Děkuji za odpověď.