Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Zakázková výroba

Zpět na přehled
  • 29.08.2018 Marián V.

    Dokázali byste vyrobit stůl, který by obepínal kmen stromu?

    Dobrý den, na vašich webových stránkách jsem viděl pěknou dřevěnou lavičku jakoby omotanou kolem stromu. Myslíte, že byste dokázali vyrobit v tomto stylu i zahradní stůl? Děkuji za odpověď.
  • 28.08.2018 Mirek T.

    Vyrobíte mi kulatý stůl z masivního dřeva?

    Dobrý den, na vašich stránkách mě zaujala možnost zakázkové výroby. Dokázali byste mi vyrobit kulatý stůl ze smrkového nebo borovicového dřeva? V průměru by měl mít aspoň 120 centimetrů. Dále by mě zajímalo, zda je možné dostat stůl včetně ochranného nátěru. Děkuji za vaši odpověď.
  • 20.08.2018 Bedřich J.

    ˇVyrobíte mi kulatý poklop na studnu?

    Dobrý den, dokázali byste pro mě vyrobit dřevěný poklop na studnu? Potřeboval bych kulatý poklop o průměru 130 centimetrů rozdělený na dvě části. Děkuji za odpověď.
  • 02.08.2018 Vítek S.

    Prodáváte nebo vyrábíte garážové přístřešky?

    Dobrý den, měl bych zájem o výrobu dřevěného přístřešku, pod který by se vešlo osobní auto. Nemusí jít o klasickou uzavřenou garáž, stačí jen jednoduchý přístřešek, ale pokud možno s pořádně bytelnou krytinou. Dokážete mi takový přístřešek vyrobit? Děkuji za odpověď.
  • 26.06.2018 Ladislav F.

    Vyrobíte mi lávku přes jezírko z modřínového dřeva?

    Dobrý den, měl bych zájem o zhotovení dřevěné lávky přes zahradní jezírko. V popisu produktu na vašich stránkách uvádíte, že jsou vyrobeny ze smrkového dřeva. Bylo by možné dostat lávku vyrobenou z modřínového dřeva? Děkuji za odpověď.
  • 25.06.2018 Rostlislav B.

    Zajišťujete dopravu zboží po celé ČR?

    Dobrý den, můžete mi říct, jestli zajišťujete dopravu objednaného zboží po celé ČR? A kolik se pak za dopravu platí? Dále bych se chtěl zeptat, zda je možné na balkonovém madle udělat vyfrézování ze spodní strany o šířce 55 milimetrů. Děkuji za odpověď.
  • 08.06.2018 Aleš K.

    Vyrobíte mi lavičku Veronika v dětských rozměrech?

    Dobrý den, měl bych zájem o zhotovení zahradní lavičky Veronika na zakázku. Dokázali byste pro mě vyrobit tento typ lavičky, ale v rozměrech zhruba pro 7-10 leté dítě? Lavička by měla sloužit jako součást vybavení dětského domku. Děkuji za odpověď.
  • 14.05.2018 Josef J.

    Vyrobíte mi plotový rýgl v délce pět metrů?

    Dobrý den, v jaké délce mi můžete vyrobit dřevěný rýgl okapnice v rozměru 4,5 x 7,5 cm? Děkuji za odpověď.
  • 19.04.2018 Zbyněk P.

    Bylo by možné doplnit sestavu zahradního nábytku z masivu Hospoda o další lavici s opěrkou pro záda?

    Dobrý den, měl bych zájem o sestavu zahradního nábytku z masivu Hospoda, kterou nabízíte na svých webových stránkách. Chci se zeptat, bylo by možné doplnit stávající sestavu ještě o jednu lavici s opěradlem pro záda? Děkuji za odpověď.
  • 13.03.2018 Radek D.

    Jaká je celková šířka zahradní pergoly Linda 31?

    Dobrý den, rád bych si u vás koupil pergolu Linda 31. Nejdřív bych měl ale dotaz, u Lindy 31 uvádíte rozměr (šířku) 100 cm. Z popisu jsme, ale nepochopil, jaká je celková šířka konstrukce. Plánuju totiž pergolu umístit v prostoru chodníku a potřeboval bych ji rozšířit ze 100 na 135 centimetrů. Byla by tato úprava u Lindy 31 možná? Děkuji za odpověď.