Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Zakázková výroba

Zpět na přehled
  • 18.10.2022 Lukáš M.

    Jak využít kovové plotové sloupky?

    Dobrý den, chtěl bych starý plot z pletiva, které se již rozpadlo nahradit plotem novým. Původní pletivo bylo přichyceno k pevně zabetonovaným sloupkům z pozinkované oceli. Tyto sloupky bych rád použil při montáži nového, dřevěného plotu, ale tak, aby kovové sloupky nebyly vidět a nenarušovaly tak celkový vzhled.
  • 14.10.2022 Ladislav L.

    Jak se montuje plot k podezdívce?

    Dobrý den, potřebuju vymětit starý, dosluhující plot za nový. Původní plot je dřevěný, chtěl bych kombinaci podezdívky a plotových zástěn. Jakým zůsobem se tyto zástěny přichytí do podezdívky?
  • 06.06.2022 Čestmír Č.

    Je možné vyrobit mříž z impregnovaného dřeva v jiném rozměru?

    Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda je možné dodat mříž, kterou máte v nabídce pod názvem Impregnovaná mříž bez rámu 180 x 180 cm i v jiném rozměru. Konkrétně bych potřeboval tyto rozměry 3x 200x160 cm, 2x 140x160 cm a 1x 160x160 cm. Děkuji za odpověď.
  • 17.11.2021 Slávek D.

    Vyrobíte mi lávku se zábradlím z bavorských sloupků?

    Dobrý den, chtěl bych si u vás koupit dřevěnou lávku přes zahradní jezírko. Ovšem místo klasického zábradlí by se mi líbily bavorské sloupky. Bylo by možné dostat zahradní lávku a v této podobě? Děkuji za odpověď.
  • 11.09.2020 Michaela K.

    Vyrábíte květinové truhlíky zákazníkům na míru?

    Dobrý den, je možné si u vás nechat vyrobit květinové truhlíky na zakázku v rozměrech podle mého zadání? Děkuji za odpověď.
  • 10.02.2020 Bohumil K.

    Prodáváte květinové truhlíky na balkonovou terasu?

    Dobrý den měl bych zájem o výrobu dřevěného květináče na balkonovou terasu. Můžete mi nějaké vhodné nabídnout? A dodáváte květináče i včetně ochranného nátěru? Děkuji za odpověď.
  • 10.10.2019 Ladislav R.

    Vyrobíte mi dřevěný plot natřený zelenou barvou?

    Dobrý den, měl bych zájem o dřevěný plot složený z úzkoprofilových planěk. Plot bych dále chtěl natřít nějakou výraznější, například zelenou barvou. Dokážete mým požadavkům vyhovět? Děkuji za odpověď.
  • 12.09.2019 Miluše Š.

    Prodáváte dětské tabule na kreslení?

    Dobrý den, prodáváte ve Vladeku dětské venkovní tabule na kreslení? Měl bych zájem o výrobu tří takových, ale v trochu pozměněných rozměrech. Byli byste ochotni pro mě tabule na kreslení v s pozměněnými rozměry vyrobit? Děkuji za odpověď.
  • 19.03.2019 Petra V.

    Vyrábíte ozdobné treláže z exotického dřeva?

    Dobrý den, sháním několik treláží na popínavé rostliny. Která treláž z vaší nabídky vydrží nejdéle? Můžete mi nějakou doporučit? Prodlouží se nějak výrazně životnost treláže, když se k její výrobě použije tvrdší dřevo? Dále by mě zajímalo, zda je možná zakázková výroba treláží z tvrdého dřeva, jaká je velikost oka u mříží z tvrdého dřeva a o kolik procent je cena atypového provedení vyšší než u běžného? Děkuji a těším se na vaši odpověď.
  • 26.01.2019 Martin P.

    Jak si mám objednat zakázkovou výrobu balkonových madel?

    Dobrý den, potřeboval bych osmimetrová madla z vašeho e-shopu. Na stránkách uvádíte, že je možné vyfrézovat drážku madla v jiném rozměru. Jak mám objednat tuto doplňkovou službu? Šířka drážky by měla být 80 mm a umístění v prostředku madla. Děkuji za pomoc.