Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 06.12.2023 Ivan D.

    K čemu je dobrý kompostér?

    Dobrý den, na Vašem eshopu jsem zahlédl různé kompostéry. Napište mi prosím jaký je mezi nimi rozdíl - k čemu vlastně jsou a jak se od sebe liší. Děkuji za odpověď.
  • 05.12.2023 Petr K.

    Vyrobíte mi boudu pro psa na zakázku?

    Dobrý den, líbí se mi vámi nabízené izolované psí boudy. Uměli byste mi nabídnout a vyrobit psí boudu na zakázku? Je možné zvolit jiný rozměr nebo materiál? Děkuji za odpověď.
  • 05.12.2023 Markéta M.

    Mohu si objednat montáž domku v zimě?

    Dobrý den, na poslední chvíli jsme se rozhodli, že bychom chtěli pro naše vnoučata zahradní domek. Protože naše vnoučata jsou již starší, domeček nebude jen na hraní, ale chtěli bychom, aby ho využily o prázdninách i na přespání. Nicméně bychom jim chatku chtěli dát formou dárku pod stromeček k vánocům. Zvládnete nám ho ještě teď dodat a namontovat? Děkuji za odpověď.
  • 29.11.2023 Tomáš R.

    Jak připravit podklad pod zahradní altán?

    Dobrý den, poraďte mi prosím jak mám připravit podklad pod zahradní altán, který nám budete dodávat? Terén je mírně svažitý. Děkuji za odpověď.
  • 24.11.2023 Roman L.

    Lze vyrobit kompostér z nehoblovaných prken?

    Dobrý den, poradíte mi jak vyrobit kompostér o rozměru 150x150cm a výšce 1metr. Výchozí materiál pro výrobu budou nehoblovaná prkna o rozměru 25x160mm a na rohy kompostéru bych použil sloupky o rozměru 7x7cm. Jsem kutil začátečník a nevím jaké k tomu budu potřebovat nářadí. Děkuji za odpověď.
  • 21.11.2023 Vítek Š.

    Z jakých podkladů je vytvořena nabídka na zahradní chatu?

    Dobrý den, potřebuji od vás nabídku na zahradní chatu a nějaké další doplňky. Jak mám postupovat, co ode mě potřebujete vědět?
  • 20.11.2023 Béďa V.

    Co nepatří do kompostéru?

    Dobrý den, poraďte mi prosím co všechno mohu ukládat do plastového kompostéru, abych ho neponičil, ale hlavně abych z něho dostal kvalitní kompost. Děkuji za odpověď.
  • 20.11.2023 Albert D.

    Lze rozebrat namontovanou terasu z WPC prken z prostředka?

    Dobrý den, rád bych namontoval terasu z WPC prken, ale v místě terasy je odtokový kanálek, který je potřeba občas vyčistit. Bude toto možné po namontování terasy? Lze rozebrat namontovanou terasu i od prostředku? S pozdravem Albert.
  • 20.11.2023 Petra K.

    Vyrábíte dřevěný zahradní nábytek z palet?

    Dobrý den, mohli bychom vám dodat palety, abyste nám z nich vyrobili zahradní nábytek? Děláte to tak? Děkuji za odpověď.
  • 20.11.2023 Vladam H.

    Mohu objednat dřevěnou lávku atypických rozměrů?

    Dobrý den, obracím se na vás, protože jsem viděl, že jste schopni dodat lávku přes větší jezírko. Jezírko máme nyní ve výstavbě. Počítáme sem s lávkou, kde délka bude cca 11m. Vyrobíte nám takovou lávku? Samozřejmě vč. usazení. Sami bychom si na to netroufli. Děkuji za odpověď.