Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 20.11.2023 Vladam H.

    Mohu objednat dřevěnou lávku atypických rozměrů?

    Dobrý den, obracím se na vás, protože jsem viděl, že jste schopni dodat lávku přes větší jezírko. Jezírko máme nyní ve výstavbě. Počítáme sem s lávkou, kde délka bude cca 11m. Vyrobíte nám takovou lávku? Samozřejmě vč. usazení. Sami bychom si na to netroufli. Děkuji za odpověď.
  • 15.11.2023 Saša R.

    Může být zahradní altán bez bočních výplní?

    Dobrý den, chtěli bychom na zahradu dřevěný altán. Vybrali jsme si zahradní altán VL 48, ale chtěli bychom ho bez bočních výplní. Myslíte si, že je to možné? Bude altán stabilní?
  • 15.11.2023 Hanka T.

    Jaký je rozdíl mezi voliérou pro papoušky a pro slepice?

    Dobrý den, zajímalo by mne jaký je rozdíl mezi voliérou pro papoušky a pro slepice? Z čeho jsou voliéry vyrobeny a jaké mají rozměry. Mohu si u vás voliéru pro slepice objednat? Děkuji za odpověď.
  • 13.11.2023 Gita H.

    Kde najdu vhodné místo pro umístění kompostéru?

    Dobrý den, poradíte mi, kam bych měla umístit kompostér? Kde v zahradě je pro něj nejvhodnější místo. Zahrada je velká a protože prochází rekonstrukcí, je zcela vykácená. Děkuji za odpověď a přeji hezký den, Gita.
  • 13.11.2023 Marek K.

    Jak probíhá výměna dřevěného plotu?

    Dobrý den, chtěli bychom si nechat vyrobit a nainstalovat k domu nový plot. Máme přání, aby se nový plot co nejvíce podobal plotu původnímu, na který jsme zvyklí a líbí se nám. Chtěli bychom jeho vzhled zachovat. Je to možné? Děkuji za odpověď.
  • 24.10.2023 Barbora P.

    Jaká skluzavka je vhodná do mateřské školy?

    Dobrý den, jsme malá školka, rádi bychom pro naše děti na zahradu pořídili skluzavku. Můžete nám doporučit skluzavku, která by pro školku byla vhodná, případně čím se liší takové ty drahé skluzavky od těch levných, které máte také v nabídce? Děkuji za odpověď, Barbora..
  • 23.10.2023 Petr B.

    Jak postavit zahradní chatu svépomocí?

    Dobrý den, zvládnu montáž zahradní chaty, kterou u vás mám objednanou svépomocí? Je u ní přiložený nějaký montážní návod? Základovou desku už máme připravenou. Děkuji za odpověď.
  • 21.10.2023 Vilém D.

    Proč si k dřevěnému kompostéru vyrobit víko?

    Dobrý den, mohu si k dřevěnému kompostéru vyrobit víko a k čemu je dobré ho tam mít? Jaký je rozdíl mezi kompostérem bez víka a s víkem? Děkuji za odpověď.
  • 20.10.2023 Jarda K.

    Jakou kůlnu na nářadí mi doporučíte?

    Dobrý den, jakou kůlnu na nářadí byste ni doporučili? Dokázali byste vyrobit kůlnu atypického vzhledu? Chtěl bych, aby se podobala zahradnímu domku pro děti, ale nic barevného ani moderního, spíž z doby našich babiček. Chtěl bych ji na zahradu k chalupě. Děkuji za odpověď, Jarda
  • 18.10.2023 Vlasta B.

    Můžu si objednat altán VL 48 bez truhlíků?

    Dobrý den, jaké jsou možné úpravy na vámi nabízeném altánu VL 48? Je nutné mít ve všech rozích dřevěné truhlíky? Hodilo by se nám to bez nich. Děkuji za odpověď.