Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 16.10.2023 Vladimír G.

    Můžu si položit podlahu z WPC prken?

    Dobrý den, chtěl bych si na venkovní terasu položit podlahu z WPC prken. Co všechno na to budu potřebovat? Chtěl bych si podlahu položit sám, myslíte si, že to zvládnu? Děkuji za odpověď.
  • 16.10.2023 Lukáš D.

    Jak dlouho trvá vytvoření návrhu a cenové nabídky na přístřešek nad dveře?

    Dobrý den, chtěl bych si u vás nechat vyrobit přístřešek nad dveře se sedlovou střechou. V nabídce je máte, ale já bych chtěl přístřešek kompletní vč. asfaltového šindele, s nátěrem palisandr a s nějakou boční výplní, aby nám nefoukalo na vchodové dveře. Jaké další informace k tomu potřebujete a jak dlouho budu čekat, než mi pošlete cenovou nabídku? Díky Lukáš
  • 13.10.2023 Václav C.

    Z čeho vyrobit a sestavit pevný plot

    Dobrý den, pro pozemek u domu potřebujeme Pevný a neprůhledný plovytvořit pevný plot. Máme velké psy a musíme mít jistotu, že plot neprorazí ani nepřeskočí. Máte něco festovního v nabídce? Na první pohled nás zaujali stěny Dronten. Děkuji za odpověď.
  • 12.10.2023 Hynek P.

    Proč přehazovat kompost v kompostéru?

    Dobrý den, jako začínající zahradník s žádnými zkušenostmi by mne zajímalo, proč přehazovat kompost v kompostéru. Zdá se mi to jako zbytečná činnost, ale určitě to nějaký důvod má. Děkuji za odpověď..
  • 12.10.2023 Bedřich Ch.

    Co je to kompozit který používáte na podlahy a terasy?

    Dobrý den, viděl jsem na vašich stránkách, že montujete nové venkovní podlahy z kompozitu. Co že to kompozit je a můžete mi nějakou variantu doporučit? Děkuji za odpověď.
  • 12.10.2023 Marek K.

    Jaký je rozdíl mezi dřevem natřeným a opáleným?

    Dobrý den, viděl jsem u vás, že některé vaše dřevěné výrobky jsou opalované. Mohli byste mi opálit dřevo i na boudu pro psa? Přijde mi to lepší než standardní nátěr. Děkuji za odpověď.
  • 12.10.2023 Standa H.

    Proč je dřevěný kompostér děravý?

    Dobrý den, jsem začínající zahradník a asi se zeptám úplně hloupě, ale zajímalo by mne proč mají plastové, ale i dřevěné kompostéry po obvodu tolik děr. Má to nějaký význam nebo to má na něco vliv? Děkuji za odpověď.
  • 12.10.2023 Jindra V.

    Kdy si pořídit dřevěný kompostér?

    Dobrý den, z paneláku jsme se právě přestěhovali do zrekonstruovaného domku po rodičích. Na zahradu bychom si chtěli pořídit nový kompostér, ale nevím zda teď na podzim je to právě vhodné. Děkuji za odpověď Jindra.
  • 11.10.2023 Pavel R.

    Který kotec je vhodný pro vlčáka?

    Dobrý den, vybíráme kotec pro psa. Rozhodujeme se mezi síťovanou přední stěnou, nebo stěnou z jedné poloviny plnou. Co je lepší? Máme německého ovčáka. Děkuji za odpověď.
  • 11.10.2023 Petr Š.

    Čím se liší atypická bouda pro psa?

    Dobrý den, prosím o informaci, zda si u vás můžu objednat atypické provedení boudy pro našeho psa a čím se bude lišit od ostatních vámi vyráběných bud? Ani tak mi nejde o rozměry, ale o vzhled. Děkuji za zpětnou informaci., Petr