Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 07.08.2023 Marek V.

    Dokážete vyrobit balkonové prkno dle přinesené předlohy?

    Dobrý den, našel jsem na vašich stránkách, že vyrábíte balkonová prkna. Myslíte si, že kdybych vám přivezl vzorek mého prkna, ze kterého mám sestavené balkonové zábradlí, které se mi bohužel už začíná rozpadat, dokázali byste ho vyrobit? Balkonové prkno, která mám já, jsem ve vaší nabídce nenašel, je totiž výjimečné, tak jako celé zábradlí. Vyrobili byste mi tato prkna dle předlohy i namíru? Potřeboval bych jich zhruba 30. Děkuji za odpověď.
  • 07.07.2023 Magda B.

    Jak postavit kurník pro slepice?

    Dobrý den, na vašich stránkách nabízíte několik druhů kurníků pro slepice. Tyto kurníky dodáváte v rozloženém stavu. Poradíte mi jak postavit kurník pro slepice? Existuje návod? Děkuji za odpověď.
  • 08.06.2023 Jelínek Z.

    Co použít na zastřešení pergoly?

    Dobrý den, chceme si u domu nechat postavit zastřešenou pergolu, ale chtěli bychom nějaké doporučení. Nevíme, zda půjdeme do nějaké hliníkové konstrukce, nebo zůstaneme u dřeva, ale těžší rozhodnutí máme u zastřešení. Nechceme nic těžkého, žádné tašky ani asfaltovou krytinu, chtěli bychom něco lehčího, ale takového, abychom pod pergolou nebyli jak ve skleníku. Pomůžete nám? Díky Jelínkovi
  • 01.06.2023 Jindra Z.

    Jak udělat dřevěný balkon se zábradlím svépomocí?

    Dobrý den, právě jsme dokončili stavbu nového rodinného domku a chybí nám ještě dodělat balkonové zábradlí. Nyní máme ze zdi vytažené pouze 4 trámy. Šíře balkonu by měla být 4m a hloubka 2m. Poradíte nám, jak máme postupovat při instalaci jak podlahy, tak zábradlí? Montáž musíme zvládnout sami. Díky za odpověď Jindra.
  • 31.05.2023 Standa H.

    Co s plným kompostérem?

    Dobrý den, mám úplně napěchovaný kompostér, ale nevím jak poznat, že kompost uvnitř je již hotový - vyzrálý. A co potom s tím?
  • 31.05.2023 Honza B.

    Mohu si objednat montáž zemních vrutů?

    Dobrý den, chtěl bych si svépomocí postavit větší zahradní kůlnu. Kůlna bude stát na zemních vrutech a spočítal jsem si, že jich pod stavbu budu potřebovat celkem 24 a nechci je šroubovat ručně. Můžu si u vás zavrtání objednat, případně si zapůjčit nějakou techniku, abych si jejich zavrtání ulehčil? Děkuji za odpověď.
  • 31.05.2023 Pavlína N.

    Jak dlouho trvá výroba zahradní kadibudky?

    Dobrý den, chtěla bych si u vás objednat zahradní kadibudku, jak dlouho na ni budu čekat? Děkuji za odpověď a přeji hezký den, Pavlína.
  • 30.05.2023 Marek H.

    Jaké mříže se vkládají do rámu 4 x 9 cm?

    Dobrý den, poraďte mi prosím. Nabízíte mříže v rámu 4 x 4 cm nebo 4 x 9 cm. Druhá varianta se mi líbí víc. Jaké provedení mříží zde bude? Latě budou k sobě sbíjené nebo zafrézované? Děkuji za odpověď.
  • 30.05.2023 David E.

    Jak velkou mříž do pergoly mohu u vás objednat?

    Dobrý den, stavím si doma pergolu a budu do ní potřebovat dřevěnou mříž. Jste nějak limitovaní rozměrem, nebo si mohu vymyslet jakýkoli rozměr? Doprava bude do Velkého Meziříčí. Děkuji za odpověď.
  • 30.05.2023 Petr H.

    Jak položit terasová prkna na schodiště?

    Zdravím, jak mám položit terasová prkna na venkovním schodišti. Je nutné pod prkna použít nosné hranoly jako na ploše terasy? Děkuji za odpověď.