Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 19.09.2023 Marek L.

    Jakou dopadovou plochu na veřejné dětské hřiště?

    Dobrý den, jsme malá obec a chceme mladým rodinám zpříjemnit pobyt s dětmi na veřejném pozemku na který jsme zatím umístili pouze lavičky a malé pískoviště. Ale to je málo. Dnešní rodiny potřebují víc. Proto jsme se rozhodli u vás koupit velké dětské hřiště. Potřebujeme ale poradit, jak připravit plochu kolem hřiště? Děkuji za odpověď.
  • 18.09.2023 Hynek M.

    Kde najdu jednoduchý nákres kurníku?

    Dobrý den, chtěl bych se pokusit o stavbu nějakého jednoduchého kurníku pro křepelky. Poradíte mi, kde bych mohl sehnat nějaký nákres? Děkuji za odpověď.
  • 14.09.2023 Petr F.

    Co použít na kotvení dětského hřiště?

    Dobrý den, rozhodl jsem se, že udělám dětem radost a sám jim postavím větší dřevěné hřiště. Ale aby bylo hřiště bezpečné a děti se nezranily potřebuji poradit jak s jeho kotvením. Myslíte si, že mi můžete pomoc? Děkuji za odpověď, Petr.
  • 14.09.2023 Jitka H.

    Jaké jsou rozměry kurníku pro 5 slepic

    Dobrý den, zajímalo by mne, zda existuje nějaká norma, která by nařizovala, jaké mají být rozměry kurníku pro 5 slepic a zda existuje nějaký postih při jejím nedodržení. Chtěla bych si pořídit slepice jen tak pro potěšení, ale také pro užitek. Pár domácích vajíček se vždycky hodí. Děkuji za odpověď.
  • 07.09.2023 Jana B.

    Umíte vyrobit kurník pro 20 slepic?

    Dobrý den, chtěla bych si pořídit větší hejno slepic, myslím tak 20 kusů. Zajímalo by mne, zda byste mi pro takové množství drůbeže dokázali vyrobit kurník a co byste na jeho výrobu použili. Děkuji za odpověď.
  • 05.09.2023 Jitka K.

    Z čeho vyrobit kryt na vodní nádrž?

    Dobrý den, na zahradu jsem si pořídila velkou plastovou nádrž na sběr dešťové vody, kterou chci využívat na zalévání. Nádrž je v nevzhledné kovové konstrukci a parádu mi na zahradě rozhodně nedělá. Dokázali byste na nádrž udělat nějaký vhodný kryt? Děkuji za odpověď.
  • 04.09.2023 Martina A.

    Jak udělat venkovní posilovnu?

    Dobrý den, dokázali byste mi vyrobit jednoduchou venkovní posilovnu? Ráda jezdím na kole a plavu, ale ne vždy mám na sport dostatek času. Potřebovala bych na zahradu postavit nějakou hrazdu na protažení těla a posílení svalů. Děkuji za odpověď.
  • 14.08.2023 Milan H.

    Jak velký kompostér pro pětičlennou rodinu?

    Dobrý den, právě jsme se přestěhovali z bytovky do novostavby. Jsme pětičlenná rodina a chtěli bychom si pořídit na zahradu dřevěný kompostér. Jen nedokážu odhadnout jeho velikost. Zahrada má 1000 m2. Můžete mi poradit nebo nějaký doporučit? Děkuji za odpověď.
  • 14.08.2023 Toník M.

    Jakým způsobem vyrábíte zahradní nábytek?

    Dobrý den, vybíráme si nový zahradní nábytek. Musím říct, že nabídka je všude obrovská. Ale patřím mezi starší a těžší osoby a chtěl bych, aby mě nábytek unesl. Když se dívám na vaše stránky, myslím si, že by to mohlo klapnout a já si vybral. Doporučíte mi nějaký typ nábytku, který mi splní hlavně robustnost. Zároveň bych chtěl, abych do lavice mohl schovat podsedáky ze současného nábytku? Děkuji za odpověď.
  • 11.08.2023 Vráťa Š

    Jak vyrovnat terénní nerovnost pod venkovní podlahu?

    Dobrý den, chtěl bych si na terasu k domu nechat udělat dřevěnou podlahu, ale je tu jeden zádrhel. Při budování původní betonové terasy jsme podlahu vyspádovali tak, aby dešťová voda odtékala od základů domu směrem do zahrady. Momentálně bychom chtěli na terasu dřevěnou podlahu, ale co s tím spádem? Poradíte mi? Děkuji za odpověď.