Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 11.10.2023 Alena H.

    Jak často natírat dřevěný plot?

    Dobrý den, před dvěma roky jsme si u Vás nechali vyrobit prkna na dřevěný plot. Chtěla bych se pouze orientačně zeptat, po kolika letech je ideální prkna ošetřovat, aby co nejdéle vydržela? Myslím tím provést znovu nátěr impregnací a barvou? Původně byl na nátěr použit Xylamon a Xyladecor Classic HP – Pinie. Mnohokrát děkuji za odpověď.
  • 10.10.2023 Jana V.

    Jak velký kurník pro Hedvábničky?

    Dobrý den, začínám s chovem slepiček a známým chovatelem mi doporučil plemeno Hedvábniček. Je to malé a velmi hezké plemeno a pro začátek bych si chtěla pořídit tak čtyři až šest těchto slepiček. Jak velký kurník byste mi doporučili? Děkuji za odpověď.
  • 09.10.2023 Michal K.

    Jak velkou boudu pro labradora?

    Dobrý den, s blížící se zimou bychom chtěl pomoc s výběrem boudy pro našeho labíka (labradora:-))). Na jaře jsme si pořídili štěně, přes léto vyrostlo a teď na podzim už je velký pes a do bytu se nám ho už v tomto blátivém počasí pouštět nechce. Děkuji za odpověď.
  • 09.10.2023 Marek A.

    Jaké kování použít na kotvení balkonového zábradlí?

    Dobrý den, dokončujeme stavbu rodinného domku, kde máme na jižní stranu naprojektovaný balkon, nebo spíše lodžii. Pro kolaudaci musíme mít i zábradlí, ale zatím nemáme žádnou přípravu pro instalaci balkonového zábradlí. Poradíte nám jak postupovat? Děkuji za odpověď.
  • 04.10.2023 Václav L.

    Jakou saunu byste mi doporučili?

    Dobrý den, viděl jsem, že nabízíte dřevěné sauny a koupací kádě. Můžete mi doporučit nějakou variantu? Jsme čtyřčlenná rodina která se saunováním teprve začíná. Děkuji za odpověď a přeji hezký den.
  • 03.10.2023 Bohumil V.

    Kolik dřeva se vejde do vašeho dřevníku?

    Dobrý den, mám objednané dva metry dřeva do krbu a potřebuji je někam uskladnit. Máte nějaký šikovný dřevník? Děkuji za odpověď.
  • 03.10.2023 Matouš M.

    Z jakého druhu dřeva vyrábíte zahradní kompostéry?

    Dobrý den, měl bych zájem o středně velký zahradní kompostér. Jak velké a hlavně z čeho kompostéry vyrábíte? Pokud máte nějaký vhodný na skladě, můžu si ho u vás přímo vyzvednout Děkuji za odpověď.
  • 20.09.2023 Vašek L.

    Kdy dostanu objednané zboží?

    Dobrý den, zajímalo by mne, jak dlouho budu čekat na zboží, které si u vás objednám. A hlavně mne zajímá jakou službu používáte pro jeho doručení. Díky za odpověď. Vašek
  • 19.09.2023 Marek Z.

    Jak dodáváte dřevěné výrobky. S nátěrem nebo bez?

    Dobrý den, jak je to s vašimi výrobky? Chtěli bychom si objednat dřevěnou pergolu, ale u bytového domu nemáme žádnou dílnu, kde bychom si ji mohli natřít. Jste schopni nám dodat pergolu již natřenou? Díky za odpověď.
  • 19.09.2023 Michal.B.

    Co potřebujete na stanovení ceny dřevěného plotu?

    Dobrý den, rádi bychom si k novostavbě pořídili nový dřevěný plot a vrátka. Nemáme ale vůbec představu, kolik by to stálo. Je možné orientačně stanovit na kolik by vyšla stavba plotu - cena za metr? Děkuji za odpověď.