Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 01.04.2015 Slavomír T.

    Výroba dřevěných treláží na míru

    Dobrý den, provádíte také výrobu dekorativních mříží na zakázku? Máme hotovou konstrukci, a potřebujeme se vejít mezi nohy postavené pergoly
  • 01.04.2015 Radek B.

    Kompostér 400 l

    Dobrý den, líbí se mi vaše kompostéry, ale ty z e-shopu mi přijdou zbytečně velký. Nemáte nějaký menší tak kolem 400 litrů?
  • 01.04.2015 Stanislav M.

    Čím natřít altán

    Dobrý den, Rád bych se zeptal, čím natíráte vaše altány nebo pergoly. Jestli je v barvách nějaký rozdíl, nebo bude vlastně jedno, čím to nakonec natřu :) Bydlím kousek od lesa, a je u nás relativně vlhko.
  • 01.04.2015 František K.

    Víkendová zahradní chata

    Dobrý den, hledám na parcelu menší chatu, která by měla sloužit jako takový domek na nářadí a zahrádkářské harampádí , s možností občasného přespání v podkroví nebo půdě chaty o víkendu. Děláte něco podobného, nebo by to byla zakázková práce?
  • 31.03.2015 Petr M.

    Zahradní altán 3x3 metry

    Dobrý den, rád bych si pořídil na zahradu altánek, ale mám pro něj vyhrazenou plochu pouze 3 x 3 metry, nebo jen o malinko větší. Jaké mi nabídnete možnosti?
  • 31.03.2015 Adam M.

    Zahradní altány s kovovou konstrukcí

    Dobrý den, realizujete také stavbu zahradních altánů a pergol s kovovou konstrukcí? Jaké jsou výhody kovových altánů, předpokládám větší a delší životnost ?
  • 31.03.2015 Ela I.

    Výška dřevěného truhlíku Josef

    Dobrý den! Prosím Vás, jaká je výška truhlíku Josef 50x50? http://www.vladeko.cz/produkt/truhlik-josef-50x50 Děkuji.
  • 30.03.2015 Tereza M.

    Šrouby pro dětské hřiště Jungle Gym

    Dobry den, Mame od Vas hriste Jungle Gym Villa s modulem s houpackami. Pri stehovani se nam zlomil jeden ze sroubu a nektere jine jsou rezave, tak bychom radi cely komplet sroubu vymenili. Bylo by mozne takovou sadu u Vas koupit? Dekuji a zdravim
  • 30.03.2015 Rastislav P-

    Zahradní domek CA 2881 - dodávka

    Dobry den, Zajimám se o domek "Zahradní domek CA2881". 1.) Chápu to správně, ze v ceně domku je i podlaha s roštem ? 2.) Kolik by stal okap pro domek ? 3.) Jaka je výška prahu dveří od základu / bet. dlažby z venku když domek instaluji bez použití dřevěných impregnovaných latí po obvodu resp. instaluji domek primo na betonovou dlažbu ? 4.) Jaka je výška prahu od základu dveří z venku když bych instaloval domek aj s podlahou tzn. rošt + pod
  • 28.03.2015 František M.

    Balkonové zábradlí dřevěné

    Dobrý den, zařizuju si na rekreační chatě nový balkon a u vás bych si chtěl vybrat nějaké balkonové zábradlí, dřevěné by bylo dobré, ale vůbec nejlepší by bylo kovové balkonové zábradlí. Můžete pro mě takové vyrobit? Čekám na vaši odpověď.