Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 27.03.2015 Petra P.

    Ochrana pergoly proti větru a slunci

    Dobrý den, přemýšlíme o nákupu dřevěné zahradní pergoly, ale v letních dnech máme strach ze sluníčka. Poradíte mi prosím, jak jí nejlépe chránit proti ostrému slunci a větru, ale pokud možno jen pomocí přírodních materiálů?
  • 27.03.2015 Miloš M.

    Pergola jako stavebnice

    Dobrý den, už několik let toužím po zahradní pergole, ale vlastními silami ji nedokážu postavit. Proto mě ve vaší nabídce zaujaly stavebnice pergoly Linda. Jak široká jsou rozhraní stavebnicového systému? Lze libovolně kombinovat všechny produkty z kategorie
  • 26.03.2015 Pavel K.

    Nátěr pergoly

    Dobrý den, poradíte mi prosím jak chránit dřevěnou pergolu před škůdci a povětrnostními podmínkami tak, aby si pergola udržela svůj vzhled a kresbu dřeva ?
  • 26.03.2015 Adriana B.

    Montáž malého zahradního domku na nářadí

    Dobry den, Našla jsem na Vaší stránce malý zahradní domek CA 1503 a mám následující otázky : - je možné smontovat domeček tak, aby okno bylo na druhé straně ? - podkladové latě jsou součástí balení - domeček chceme postavit na
  • 25.03.2015 Robert N.

    Pergoly s krbem - fotogalerie a inspirace

    Dobrý den, rád bych si postavil dřevěnou pergolu s krbem, ale nevím si rady s umístěním krbu. Hledám i tak trochu inspiraci ve Vaší fotogalerii, ale nejsem si jistá kam krb umístit, aby od něj pergola neshořela. Chtěl bych na pergolu přidat krb
  • 24.03.2015 Jarmila H.

    Pergola ke zdi domu

    Dobrý den, poradíte mi prosím, jaké jsou možnosti upevnění pergoly ke zdi domu? Máme na zdi tepelnou izolaci a nevím, jak bychom pergolu měli připevnit?
  • 23.03.2015 Petr R.

    Stavba pergoly

    Dobrý den, přemýšlím o stavbě pergoly ke zdi domu a rád bych se informoval, jaké jsou možnosti jejího ukotvení k zemi.
  • 20.03.2015 Petr Plachý

    Střešní krytina na pergolu

    Dobrý den, zakoupil jsem si pergolu Lindu 13 z vašeho katalogu a mám dilema jakou střešní krytinu na pergolu použít.Jaký materiál je nejvhodnější?
  • 18.03.2015 Tibor N.

    Balkonové zábradlí ze dřeva

    Dobrý den, zařizuju si rekreační chatu, a chtěl bych se zeptat, jaké mi můžete doporučit balkonové zábradlí ze dřeva? Myslíte, že by šlo vyrobit balkonové zábradlí ze dřeva z exotických stromů? Děkuji.
  • 03.03.2015 Karel Ř.

    Zábradlí na terasu

    Dobrý den, mám doma na jižní straně domu venkovní terasu 4x4 metry a chtěl bych si u vás objednat nějaké pěkné zábradlí. Z vaší základní nabídky se mi nejvíce zamlouvají bavorské balkonové sloupky, bylo by možné nechat si u vás vyrobit zábradlí na terasu v tomto stylu, ale podle vlastního návrhu?