Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 25.02.2015 Klára M.

    Truhlíky na zábradlí

    Dobrý den, potřebovala bych nějaké šikovné truhlíky na zábradlí, abych mohla letošní sezónu na svém balkóně pěstovat jahody a nějaké bylinky. Můžete mi doporučit nějaké jednoduché truhlíky na parapety? Děkuji a těším se na vaše tipy.
  • 12.02.2015 Ivan L.

    Výroba zábradlí

    Dobrý den, byla by u vaší firmy možná výroba zábradlí na zakázku podle vlastního návrhu? Děkuji za odpověď.
  • 10.02.2015 Hanka N.

    Dřevěné zábradlí na balkon

    Dobrý den, potřeboval bych poradit, jak namontovat dřevěné zábradlí na balkon, na kterém bych chtěla mít květináče na pěstování květin. Děkuji za pomoc.
  • 10.02.2015 Eva Kostková

    Jaké popínavé rostliny do pergoly?

    Mám od vás pergolu s mřížovou výplní. Doporučíte mi nějaké popínavé květiny? Děkuji moc.
  • 04.02.2015 Robert H.

    Výstavba dětských hřišť

    Dobrý den, mám zájem o dětská hřiště pro veřejná prostranství. A chtěl bych se zeptat, zda by byla možná výstavba dětských hřišť tohoto typu na betonový poklad, či je nutné z bezpečnostních důvodů stavět hřiště na měkčí povrch. Děkuji za vaši odpověď.
  • 03.02.2015 Jarmila V.

    Topení do psí boudy

    Dobrý den, prodáváte ke svým psím boudám a kotcům také podlahové či jiné topení ? Mám trochu zhýčkaného psa a bojím se, aby v boudě v zimních dnech vydržel.
  • 24.01.2015 Roman B.

    Podpěry na balkonové zábradlí

    Zdravím, jaký prodáváte zdobený balkonový podpěry? Děláte je i na zakázku? Hodila by se mi i rada jak je správně namontovat. Pro balkón mám připravenou betonovou podložku 4,5x1,5 metru.
  • 21.01.2015 Zbyněk F.

    Schodišťové zábradlí

    Dobrý den, zabývá se vaše firma výrobou a instalací schodišťového zábradlí? Mám na chalupě interiérové schodiště a rád bych jej renovoval. Dokázali byste mi uvnitř domu zakomponovat nějaké zdobenější schodišťové zábradlí? Z jakých dřevin zábradlí vyrábíte?
  • 21.10.2014 Bartoš P.

    Děláte k cenovým nabídkám i vizualizace?

    Dobrý den, uvažuji o zastřešení venkovní terasy, něco jako pergola kolem domu. Něco podobného jsem našel u vás ve fotogalerii. Děláte k cenovým nabídkám i vizualizace, abych měl představu jak to u mého domu bude vypadat? Bartoš.
  • 20.10.2014 Kája Sychrovská

    Lze u vás platit platební kartou?

    Lze u vás platit za zboží platební kartou?