Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Zahradní domky a altány

Zpět na přehled
  • 25.10.2021 Filip B.

    Můžu dostat zahradní altán VL 44 včetně podlahy?

    Dobrý den, chtěl bych si na zahradě postavit altánek, kde by se dalo za pěkného počasí posedět s přáteli u sklenky vína nebo něčeho na zub. Z vašeho e-shopu se mi nejvíc zamlouvá zahradní altán VL 44 Basic. Je možné objednat si ho včetně podlahy? Děkuji za odpověď.
  • 06.07.2019 Jiří D.

    Prodáváte přístřešky na jízdní kola?

    Dobrý den, chtěl bych si na chatu pořídit dřevěný přístřešek na jízdní kola. Máte nějaký zahradní domek nebo kůlnu, do které by šli umístit čtyři jízdní kola? Děkuji za odpověď.
  • 10.12.2018 Alice D.

    Vyrobíte mi dětský domek Funny Park s prodlouženou střechou?

    Dobrý den, chtěl bych se u vás informovat na možnosti zakázkové výroby. Měl bych zájem o dětský domek Funny Park, s tím, že bych chtěl mít okna na obou bočních stranách a domek by měl mít střechu s přesahem 30 cm nad vstupními dveřmi. Dokázali byste mi takto upravený dětský domek vyrobit? Děkuji za odpověď.
  • 26.10.2018 Jiří V.

    Jaký typ kotvení a podkladu můžu použít pro zahradní chatu Diederik?

    Dobrý den, jsem projektant a s investorem se nám zamlouvá zahradní chata Diederik a rozmýšlíme se, jestli do toho jít. Můžete nám říct, jak se tato stavba ukotvuje? Pomocí patek nebo je možné ukotvit chatu i na desku? A je možné upevnit chatu k zemi pomocí chemických kotev? Dále bychom měli zájem o vložení dalších dvoukřídlých dveří pod zastřešení tak, aby bylo možné propojit uzavřený prostor s pergolou. Bylo by to možné?
  • 24.09.2018 Andrea N.

    Prodáváte zahradní altán VL 45 včetně střešní krytiny

    Dobrý den, měl bych zájem o zahradní altán VL 45. Chci se zeptat, je součástí dodávky také střešní krytina? Případně je možné si za krytinu připlatit? Děkuji za odpověď.
  • 15.08.2018 Richard V.

    Jaké jsou rozdíly mezi zahradními altány VL 45 Exclusiv a VL 45 Standard?

    Dobrý den, jaké jsou rozdíly mezi zahradními altány VL 45 Exclusiv a VL 45 Standard? Děkuji za odpověď.
  • 02.08.2018 Vítek S.

    Prodáváte nebo vyrábíte garážové přístřešky?

    Dobrý den, měl bych zájem o výrobu dřevěného přístřešku, pod který by se vešlo osobní auto. Nemusí jít o klasickou uzavřenou garáž, stačí jen jednoduchý přístřešek, ale pokud možno s pořádně bytelnou krytinou. Dokážete mi takový přístřešek vyrobit? Děkuji za odpověď.
  • 14.12.2017 Šimon B.

    Můžu si k altánu VL 44 vybrat jinou střešní krytinu?

    Dobrý den, měl bych zájem o zahradní altán VL 44, ale chtěl bych ho s jiným šindelem, než jaký je na obrázku na vašich stránkách. Jaké další typy střešní krytiny mi můžete nabídnout? Děkuji za odpověď.
  • 24.10.2017 Jiří W.

    Jaké jsou rozměry zahradního altánu VL 45?

    Dobrý den, měl bych zájem o zahradní altán VL 45, ale nejdřív bych potřeboval znát jeho přesné rozměry další technické parametry. Děkuji za odpověď.
  • 18.10.2017 Martin S.

    Je možné doplnit zahradní altán VL 45 o dřevěné mříže?

    Dobrý den, na vašich stránkách uvádíte možnost zakázkové výroby. Chci se zeptat, dokázali byste mi vyrobit dřevěný altán VL 45 s tím, že by v horních částech výplní mezi nosnými sloupky byly dřevěné mříže, na kterých by se daly pěstovat popínavý růže? Děkuji za odpověď.