Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Venkovní podlahy

Zpět na přehled
  • 20.05.2023 Milan S.

    Mohu použít dřevěné hranoly pod prkna z kompozitu?

    Dobrý den, chci si udělat novou terasu z prken z kompozitu a chci postupovat tak, že na rošt použiju střešní latě, protože mi zbyly, když jsme překládali střechu. Poradíte mi, jaké vruty mám použít, aby kompozitní prkna držela na svém místě? Děkuji za odpověď. Milan
  • 18.05.2023 Slávek R.

    Dáváte na terasu pod venkovní podlahu těsnění?

    Dobrý den, zajímalo by mne, zda se pod venkovní podlahu ať už ze dřeva nebo z kompozitu na terasu dává nějaké těsnění nebo spíš tlumení jako se dává pod vnitřní plovoucí podlahy? Děkuji za odpověď.
  • 16.05.2023 Daniel H.

    Může vyblednout barva podlahy z WPC?

    Dobrý den, zajímalo by mne, jak stálobarevná je venkovní podlaha vyrobená z WPC profilů? Mohu prkna položit okolo bazénu? Děkuji za odpověď.
  • 15.05.2023 Robert V.

    Jak dlouhá jsou terasová prkna?

    Dobrý den, zajímalo by mne, jak dlouhá se dají koupit terasová prkna z kompozitu a jestli lze využít celou jejich délku. Chystám se dělat novou terasu a ptám se proto, zda mám při koupi počítat s nějakým metrem navíc z důvodu průřezu, jako je potřeba při pokládce dlažby. Děkuji za odpověď.
  • 12.05.2023 Jirka J.

    Jaký je rozdíl mezi podlahou z thermowoodu a podlahou z kompozitu?

    Dobrý den, zajímalo by mne jaký je rozdíl u venkovní podlahy vyrobené z thermowoodu a podlahy z kompozitu, která je trvanlivější a jak je to s jejich cenou? Děkuji za odpověď.
  • 09.05.2023 Hanuš D.

    Čím ošetřit venkovní dřevěnou podlahu?

    Dobrý den, poradili byste mi prosím čím ošetřit podlahu z massaranduby kolem bazénu, aby vydržela její krásná, tmavě červená barva?
  • 05.05.2023 Radek R.

    Proč používáte zdvojený podkladový hranol?

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je nutné zdvojovat nosné hranoly v místě navázání terasových prken? Nestačí použít jeden širší hranol a upevnit oba konce prken jedním klipem? Děkuji za odpověď.
  • 04.05.2023 Luděk D.

    Jaká je životnost dřeviny Massaranduba?

    Dobrý den, zajímalo by mne jaká je životnost dřeviny Massaradumba, její odolnost vůči vodě a jestli ji lze použít na výrobu mola k bazénu. Děkuji za odpověď.
  • 15.04.2023 Jirka K.

    Můžu použít při pokládce podlahy terasové vruty?

    Dobrý den, zajímalo by mne, zda mohu použít na montáž dřevoplastových prken klasické terasové vruty místo uchycovacích klipů? Děkuji za odpověď a přeji hezký den.
  • 14.03.2023 Marcel B.

    Jaké nářadí na montáž podlahy?

    Dobrý den, chtěl bych si na jaře udělat svépomocí novou terasu a nevím, zda to zvládnu? Na podlahu terasy bych chtěl použít prkna z WPC a nevím zda k montáži potřebuji nějaké speciální nářadí. Děkuji za odpověď a přeji hezký den, Marcel