Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Dřevěné balkony

Zpět na přehled
  • 08.11.2022 Mikuláš S.

    Kdy a jak obnovit nátěr na balkonovém zábradlí?

    Dobrý den, máme balkon situovaný na jihozápad, kde je dřevěné zábradlí velice zkoušeno v létě prudkým a dlouhotrvajícím slunečním zářením, ale i prudkými dešti a větrem. Kdy a jak obnovit jeho nátěr? Děkuji za odpověď.
  • 07.11.2022 Gábina J.

    Čím si mohu zajistit větší soukromí na balkoně?

    Dobrý den, poraďte mi prosím, jakým způsobem zvýšit soukromí na balkoně a zajisti prostor balkonu před zvědavými pohledy kolemjdoucích. Máme totiž balkon s dřevěným zábradlím v přízemí a u rušné ulice. Děkuji za odpověď. S pozdravem Gábina
  • 04.11.2022 Matěj M.

    Z čeho je vhodné balkonové zábradlí k rodinnému domu?

    Dobrý den, z jakého materiálu bych měl volit balkonové zábradlí k rodinnému domu? Líbí se mi dřevo, ale láká mne i kov. Jaké jsou výhody jednotlivých materiálů? Děkuji za odpověď.
  • 02.11.2022 Jaroslav M.

    Jak vysoké je balkonové zábradlí?

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda existuje nějaká norma nebo pravidlo, které se týká výšky balkonového zábradlí. Chtěl bych ho nechat vyrobit, ale nevím si rady s jeho výškou. Děkuji za odpověď a přeji hezký den. S pozdravem Jarda.
  • 01.11.2022 Martin J.

    Jak zjistit velikost balkonového zábradlí?

    Dobrý den, jakým způsobem zjistíte velikost balkonového zábradlí na nový, ještě nikdy a ničím neobestavěný balkon co se týče rozměrů? Děkuji za odpověď.
  • 13.10.2022 Michal N.

    Jak montovat balkonové zábradlí?

    Dobrý den, potřebuji vyměnit zábradlí na balkoně a zajímalo by mne, zda mohu použít kotvení po původním zábradlí. Děkuji za odpověď.
  • 05.10.2022 Jirka N.

    Jakým způsobem vyrábíte ozdobné balkonové sloupky?

    Dobrý den, chtěl bych si u vás objednat balkonové zábradlí bavorského typu a moc by mne zajímalo jak ho vyrábíte. Děkuji za odpověď.
  • 27.08.2022 Pavlína B.

    Z jakého dřeva vyrábíte balkonová zábradlí?

    Dobrý den, z jakého dřeva vyrábíte vaše balkonová zábradlí? Je možné dostat dřevo již natřené nějakou lazurou či lakem? Pokud ano, mohl byste mi nějakou doporučit? Děkuji za odpověď.
  • 13.11.2021 Robert H.

    Čím lze zakrýt kovové konstrukční prvky na dřevěném balkoně?

    Dobrý den, chci na chalupě zřídit balkon se zábradlím v alpském stylu. Prodáváte nějaké ozdobné prvky na zakrytí kovových součástek? Děkuji za odpověď.
  • 11.11.2021 Karel Z.

    Z čeho lze vyrobit balkonové zábradlí?

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat z čeho všeho vyrábíte balkonové zábradlí. Zajímali by mne tvary prken zábradlí a použitý materiál při jeho výrobě. Děkuji za odpověď.