Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Zakázková výroba

Zpět na přehled
  • 01.04.2015 Slavomír T.

    Výroba dřevěných treláží na míru

    Dobrý den, provádíte také výrobu dekorativních mříží na zakázku? Máme hotovou konstrukci, a potřebujeme se vejít mezi nohy postavené pergoly
  • 01.04.2015 Slavomír T.

    Výroba dřevěných treláží na míru

    Dobrý den, provádíte také výrobu dekorativních mříží na zakázku? Máme hotovou konstrukci, a potřebujeme se vejít mezi nohy postavené pergoly
  • 25.03.2015 Robert N.

    Pergoly s krbem - fotogalerie a inspirace

    Dobrý den, rád bych si postavil dřevěnou pergolu s krbem, ale nevím si rady s umístěním krbu. Hledám i tak trochu inspiraci ve Vaší fotogalerii, ale nejsem si jistá kam krb umístit, aby od něj pergola neshořela. Chtěl bych na pergolu přidat krb
  • 24.01.2015 Roman B.

    Podpěry na balkonové zábradlí

    Zdravím, jaký prodáváte zdobený balkonový podpěry? Děláte je i na zakázku? Hodila by se mi i rada jak je správně namontovat. Pro balkón mám připravenou betonovou podložku 4,5x1,5 metru.
  • 21.10.2014 Bartoš P.

    Děláte k cenovým nabídkám i vizualizace?

    Dobrý den, uvažuji o zastřešení venkovní terasy, něco jako pergola kolem domu. Něco podobného jsem našel u vás ve fotogalerii. Děláte k cenovým nabídkám i vizualizace, abych měl představu jak to u mého domu bude vypadat? Bartoš.
  • 07.10.2014 Jirka. P

    Vyrábíte i jiné rozměry než uvádíte?

    Dobrý den, líbí se mi vaše dělící stěny s mřížkou, ale potřeboval bych trošku jiné rozměry 70x170 cm. Jste schopni je dodat a o kolik se bude cena lišit? Bude nižší nebo naopak bude příplatek? Díky.
  • 11.09.2014 Zdena K.

    Dodáváte dřevěné výrobky i s nátěrem?

    Jste schopni nám dodat pergolu již natřenou? Nemáme u bytového domu žádnou dílnu, kde bychom si mohli pergolové díly natřít. Díky.
  • 13.08.2014 ing. R.Veselý

    Je možné stanovit mi cenovou nabídku na plot?

    Rádi bychom si pořídili u novostavby dřevěný plot a vrátka. Nemám ale vůbec představu kolik by to stálo. Je možné stanovit orientační cenu dle rozměrů plotu?