Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Zakázková výroba

Zpět na přehled
  • 21.05.2015 Radim Č.

    Dřevěné regály

    Dobrý den, potřeboval bych vybavit synovi pokoj. Je možné u vás koupit nějaké dřevěné regály, police, knihovničky apod.?
  • 07.05.2015 Karel P.

    Stavba venkovní voliéry pro papoušky

    Dobrý den, rád bych se informoval, zda je v možnostech vaší firmy stavba venkovní voliéry pro papoušky. Jsem vášnivý chovatel papoušků, ale až doposud jsem bydlel v paneláku a choval je v obyčejné kleci. Nyní bydlím v rodinném domku se zahradou a rád bych jim poskytl prostornější obydlí. Můžete pro mě stavbu venkovní voliéry pro papoušky realizovat?
  • 30.04.2015 Viktor O.

    Můstek přes zahradní jezírko

    Dobrý den, potřeboval bych velký můstek přes jezírko (cca 5 m dlouhý), který by vydržel přejíždění zahradním traktůrkem při sekání trávy.
  • 22.04.2015 David Č.

    Zahradní nábytek z palet

    Dobrý den, vyrábíte také nábytek z dřevěných palet?
  • 15.04.2015 Petr P.

    Levné kompostéry v akci

    Dobrý den, zajímám se o koupi kompostéru, máte teď nějaký levnější v akci?
  • 14.04.2015 Michal P.

    Zastřešení balkonu

    Dobrý den, uvažuji o zastřešení balkonu, ale mám jen omezené zdroje, tak nevím jaký materiál vybrat. Doporučíte mi nějakou cenově přijatelnou, přesto kvalitní střešní krytinu?
  • 09.04.2015 Karel T.

    Dřevěný truhlík na balkon

    Dobrý den, mám velký balkon s betonovou podestou a chci si u vás koupit ozdobná prkna. Jaký mi můžete nabídnout varianty? A kdybych si ze základní nabídky nevybral, vyrobíte mi je podle vlastního návrhu? Ocenil bych také, kdybyste mi poradili s pracovním postupem při montáži.
  • 09.04.2015 Jakub S.

    Alpské dřevěné balkony

    Dobrý den, chci si zařídit balkon s betonovou podložkou a truhlíkem na květináče. Potřeboval bych od vás poradit s výběrem bavorských sloupků - stejných jako mají alpské dřevěné balkony. Jaký typ z vaší nabídky by se hodil k mému domu (foto v příloze)? A je nutná odborná instalace balkonu?
  • 07.04.2015 Jakub S.

    Dřevěné plotové dílce na míru

    Dobrý den, Potřeboval bych dělící stěnu Praktik, ale v rozměru 170×200 cm , vaše velikost mi nevychází mezi hotové sloupky. Také bych jí potřeboval nějak natřít, foto vzhledu těch starých bych Vám poslal, už bohužel nevím, co to bylo za barvy.
  • 07.04.2015 Lucie S.

    Zahradní altán na zakázku

    Dobrý den, vybíráme zahradní altán a oslovil nás váš výrobek VL48. Bylo by možné objednat si altán bez bočních stěn, ale se dvěma lavičkami? Děkuji