Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Zahradní domky a altány

Zpět na přehled
  • 23.05.2023 Bedřich D.

    Kdy mohu do chaty instalovat kamna?

    Dobrý den, chtěl bych u vás zakoupenou chatu používat na podzim, v zimě i na jaře, kdy venku není vůbec teplo. Je možné chatu dovybavit kamny a komínem? Hezký den a děkuji za odpověď.
  • 22.05.2023 Láďa C.

    Co použít na nátěr zahradní chaty?

    Dobrý den, uvažuji o koupi zahradní chaty a chtěl bych si ji od vás nechat rovnou namořit a postavit. Bohužel se mi nelíbí, kdybyste mi chatu namořili z obou dvou stran, to znamená z vnějšku i zevnitř stejnou barvou. Pro vnější nátěr bych volil odstín ořech nebo dokonce palisandr. Chata bude stát v zahradě se vzrostlými stromy a bojím se toho, že při použití stejné (tmavé) barvy pro vnitřek budu mít uvnitř tmu. Děkuji za odpověď.
  • 19.05.2023 Petr J.

    Jak montovat chatu v nerovném terénu?

    Dobrý den, chtěl bych si u vás koupit chatku, ale budu si ji stavět sám, protože je to poměrně jednoduchý a myslím si, že jsem docela manuálně zdatný. Bohužel mám terén, který není úplně rovný a měl bych tedy pod tu chatu postavit nějaký rošt? Poradíte mi, jak mám postupovat? Děkuji za odpověď.
  • 22.11.2022 Zděnek H.

    Jak zakončit okraj střechy u zahradní chaty?

    Dobrý den, jaký způsob pro ukončení střechy na nově montované chatě je nejlepší. Potřebuji, aby takové ukončení bylo jednoduše proveditelné, ale hlavně bezpečně ochránilo střechu před vydatnými dešti. Děkuji za odpověď.
  • 21.10.2022 Daniel H.

    Co použít na zastřešení zahradního domku?

    Dobrý den, jaké bych měl použít zastřešení zahradního domku na nářadí, který se chystám stavět u chalupy na Šumavě?
  • 19.10.2022 Dušan H.

    Jaký podklad pod zahradní domek?

    Dobrý den, potřebuji si na zahradě postavit zahradní domek, poradíte mi jaký podklad pod domek je vhodný?
  • 17.10.2022 Mirek Z.

    Dáváte okapové žlaby a okapové svody na všechny domky ?

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda okapové žlaby a okapové svody montujete na všechny domky, které máte v nabídce a jaké druhy okapových systémů používáte? Děkuji za odpověď.
  • 26.09.2022 Vladimír B.

    Doporučíte mi vhodnou barvu pro natření zahradního altánu?

    Dobrý den, mám na zahradě starší altán ze smrkového dřeva, které bylo před montáží natřeno ochrannou lazurou. Po letech je ale nátěr již dosti omšelý a přestává pomalu plnit svou funkci, nemluvě o tom, že na oloupaný nátěr není moc hezký pohled. Můžete mi doporučit nějakou vhodnou barvu nebo ochranný nátěr? Děkuji za odpověď.
  • 27.07.2022 Oldřich Z.

    Prodáváte zahradní domek na nářadí plechový?

    Dobrý den, máme moderní domek u Prahy a chtěli bychom na zahradu pořídit domek na nářadí, ideálně plechový. Jaké jsou možnosti? Děkuji.
  • 07.05.2022 Jiří P.

    Jaké kotvení můžu použít na dětský domek Toby?

    Dobrý den, poradíte mi prosím, jaké mám použít kotvení pro dětský domek Toby z vaší nabídky? Dále bych rád věděl, jaké jsou rozměry hranolů, na kterých je podesta uchycená. Děkuji za vaši odpověď.