Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Nezařazené

Zpět na přehled
  • 21.10.2022 Erik M.

    Jaké krycí barvy na dřevo používáte na nátěry plotů?

    Dobrý den, jaké barvy používáte na povrchovou úpravu venkovních dřevěných staveb? Při nedávné rekonstrukci domku i zahrady nám zbývá ještě oprava a povrchová úprava plotu. Barva by měla být krycí, aby nebyla vidět struktura dřeva a zároveň ladila s bíle natřenou pergolou, která již několik let stojí v zahradě. Děkuji za odpověď.
  • 13.10.2022 Pavel

    Jak pojezdová vrata osadit dřevěnou výplní?

    Dobrý den, plánuji výměnu starého plaňkového plotu za nový plot z dělících stěn. Při té příležitosti i výměnu vrátek a klasicky otevíratelných vrat za pojezdová. Vrátka i vrata budou vyrobena z kovového rámu a jejich výplň bych si představovat ve stejném stylu jako plot. Bude to moc složité? Děkuji za odpověď.
  • 13.10.2022 Václav

    Který podklad pod zahradní domek by byl nejvhodnější?

    Dobrý den, chtěl bych si nechat postavit na zahradě domek na nářadí, ale nevím jaký podklad pod něj je nejvhodnější. Poradíte mi? Děkuji za odpověď.
  • 03.10.2022 Vonásková J.

    Jaký typ přístřešku na kola dodává vaše firma?

    Dobrý den, potřebuji nějaký vhodný přístřešek na kolo. Přístřešky, které jsem našla na internetu jsou některé smontované jiné rozložené. Nejsem nijak manuálně zručná, proto bych dala přednost smontovanému přístřešku. Jaké přístřešky dodává vaše firma? Děkuji za odpověď.
  • 27.08.2022 Alice S.

    Jakou mají nosnost dřevěné přepravky a bedýnky?

    Dobrý den, na vašich stránkách jsem viděl pěkné dřevěné přepravky. Můžete mi říct, jaká je jejich nosnost? A prodáváte je včetně ochranného nátěru? Děkuji za odpověď.
  • 21.07.2021 Zdeňka L.

    Prodáváte palisádové truhlíky na květiny?

    Dobrý den, před několika lety jsem u vás ve Vladeku viděl pěkné palisádové truhlíky na květiny. Máte je ještě skladem, případně mohli byste je pro mě vyrobit? Děkuji za odpověď.
  • 20.01.2021 Petr B.

    Jaké jsou rozměry lavičky Veronika?

    Dobrý den, můžete mi prosím říct, jaké jsou rozměry zahradní lavičky Veronika a zda je součástí také ochranný nátěr? Děkuji za odpověď.
  • 18.12.2020 Láďa M.

    V čem se liší dělící stěny Modern a Praktik?

    Dobrý den, můžete mi prosím říct, jaké jsou rozdíly mezi dělícími stěnami Praktik a dělícími stěnami Modern? Děkuji za odpověď.
  • 17.10.2020 Vratislav D.

    Jaké mříže jsou vhodné na pěstování popínavých rostlin?

    Dobrý den, mám v úmyslu na zahradě pěstovat popínavé rostliny s dřevitým stonkem. K tomu bych chtěl použít dřevěné treláže, můžete mi doporučit nějakou mříž, která by nápor dřevitých popínavek vydržela i poté, co se rozrostou? Děkuji za radu.
  • 03.06.2020 Roman Ch.

    Z jakého dřeva vyrábíte plotové plaňky s úkosem?

    Dobrý den, měl bych zájem o výrobu dřevěného plotu kolem mé zahrady. Chtěl bych k tomu použít plotové plaňky s úkosem. Můžu se zeptat, z jakého dřeva plotové plaňky obvykle vyrábíte a jestli je do ceny již započítán poplatek za povrchovou úpravu? Děkuji za odpověď.