Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Pergoly

Zpět na přehled
  • 01.05.2015 Bruno P.

    Zastřešení pergoly makrolonem

    Dobrý den, doporučujete zastřešení pergoly makrolonem i u pergoly se zahradním krbem?
  • 28.04.2015 Matěj R.

    Zahradní pergoly a krytá posezení ceník

    Dobrý den, na vašich stránkách jsem našel fotku krásné pergoly (viz foto) a chtěl bych si takovou taky nechat udělat. Na kolik by taková pergola přišla?
  • 22.04.2015 Andrej V.

    Levné dřevěné pergoly

    Dobrý den, prodáváte nějaké levné dřevěné pergoly, které by se vešly do 5 000 korun?
  • 16.04.2015 Vladislav M.

    Připevnění ozdobné mříže na popínavé rostliny

    Dobrý den, pořídil jsem si dekorativní mříž Zuzana (180x180 cm), kterou bych rád použil jako zástěnu na vydlážděné zápraží mého domu a zároveň na ní pěstoval popínavé růže. Trochu jsme ale nedomyslel jak jí přidělat na zeď - mohu požádat o radu jak na to?
  • 15.04.2015 Petr M.

    Podlaha do pergoly

    Dobrý den, nedávno jsem si od vaší firmy pořídil zahradní pergolu a teď řeším dilema, zda si pořídit dřevěnou podlahu nebo z kompozitního materiálu. Poradíte mi jaké jsou jejich přednosti a v čem je ta nebo ona lepší?
  • 01.04.2015 Slavomír T.

    Výroba dřevěných treláží na míru

    Dobrý den, provádíte také výrobu dekorativních mříží na zakázku? Máme hotovou konstrukci, a potřebujeme se vejít mezi nohy postavené pergoly
  • 01.04.2015 Slavomír T.

    Výroba dřevěných treláží na míru

    Dobrý den, provádíte také výrobu dekorativních mříží na zakázku? Máme hotovou konstrukci, a potřebujeme se vejít mezi nohy postavené pergoly
  • 31.03.2015 Adam M.

    Zahradní altány s kovovou konstrukcí

    Dobrý den, realizujete také stavbu zahradních altánů a pergol s kovovou konstrukcí? Jaké jsou výhody kovových altánů, předpokládám větší a delší životnost ?
  • 27.03.2015 Petra P.

    Ochrana pergoly proti větru a slunci

    Dobrý den, přemýšlíme o nákupu dřevěné zahradní pergoly, ale v letních dnech máme strach ze sluníčka. Poradíte mi prosím, jak jí nejlépe chránit proti ostrému slunci a větru, ale pokud možno jen pomocí přírodních materiálů?
  • 27.03.2015 Miloš M.

    Pergola jako stavebnice

    Dobrý den, už několik let toužím po zahradní pergole, ale vlastními silami ji nedokážu postavit. Proto mě ve vaší nabídce zaujaly stavebnice pergoly Linda. Jak široká jsou rozhraní stavebnicového systému? Lze libovolně kombinovat všechny produkty z kategorie