Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Užitková zahrada

Zpět na přehled
  • 14.08.2017 Antonín M.

    Prodáváte dřevěné skříně na nářadí?

    Dobrý den, potřeboval bych na chatu nějakou menší jednoduchou boudu na nářadí. Jaké mi můžete nabídnout možnosti? Děkuji za odpověď.
  • 27.02.2017 Kateřina S.

    Jakou životnost má prkenný kompostér?

    Dobrý den, můžete mi říct, jaké dřevo používáte na výrobu prkenného kompostéru a jaké jsou vaše zkušenosti, co se týče životnosti? Pokud bych si kompostér koupil, můžu si jej vyzvednout na prodejně v Tachlovicích? Děkuji za odpověď.
  • 15.02.2017 Pavel B.

    Vyrábíte dřevníky na uskladnění dřeva na zakázku?

    Dobrý den, před časem jsem si u vaší společnosti zakoupil několik výrobků, teď mě ale zaujaly vaše dřevníky na uskladnění dřeva. Bohužel rozměr 180 x 180 centimetrů je pro mě moc velký. Bylo by možné vyrobit jej v rozměru 140 x 140 cm a bez střechy? Děkuji za odpověď.
  • 29.08.2016 Eva S.

    Dají se vaše kompostéry navýšit?

    Dobrý den, chci se zeptat na prkenný kompostér z vaší nabídky. Je možné objednat si nějaká ta prkna navíc, aby byl kompostér vyšší? Moc děkuji za odpověď.
  • 07.04.2016 Michaela Š.

    Jaké jsou vnitřní rozměry prkenného kompostéru?

    Dobrý den, můžete mi prosím napsat, jaké jsou vnitřní rozměry prkenného kompostéru z vaší nabídky? Předem děkuji za odpověď.
  • 17.03.2016 Anna F.

    Výroba zahradní studny

    Dobrý den, mám dotaz ohledně menšího rumpálu z vaší nabídky. Jaké jsou rozměry trámků a stojek? Je možné k rumpálu použít sloupky od pergoly 10 x 10 cm? Koupila jsem si je před třemi roky, ale dost rychle černaly, tak se chci zeptat, jestli se dají použít u studny. Je součástí rumpálu také kryt? Kolik stojí dopravné? Děkuji za odpověď.
  • 16.09.2015 Pavel B.

    Jak správně kompostovat

    Dobrý den, před nedávnem jsem si u vás koupil zahradní kompostér z kulatiny a teď bych vás chtěl požádat o nějaké základní informace o možnostech využití kompostéru a o kompostování obecně. Jsem kompostováním nepolíbený nováček a rád bych od vás získal několik užitečných, které by mi pomohly překonat první začátečnické překážky. Děkuji.
  • 24.06.2015 Roman K.

    Rozměry přístřešku na dřevo

    Zdravím, mám zájem o přístřešek na dřevo. Zajímají mě rozměry přístřešku, váha balíku, materiál střešní krytiny, a zda dodáváte zboží smontované, či nikoliv.
  • 24.06.2015 Nikola V.

    Jaký psí kotec pro labradorského retrívra?

    Dobrý den, potřeboval bych kotec pro psa (labradorský retrívr), do kterého by se vešla i psí bouda. Můžete mi nějaký takový doporučit?
  • 23.06.2015 Dominika K.

    Zateplená psí bouda

    Dobrý den, mám středně velkého pejska a ráda bych mu pořídila zateplenou boudu. Poradíte mi nějakou, kterou by mohl obývat celoročně tedy i v zimě?