Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Zakázková výroba

Zpět na přehled
  • 18.08.2017 Robert D.

    Prodáváte garážová stání?

    Dobrý den, potřeboval bych na zahradu nějaký šikovný přístřešek, pod který bych mohl zaparkovat auto. Máte něco podobného skladem, případně dokázali byste mi takové garážové stání vyrobit? Děkuji za odpověď.
  • 10.07.2017 Jan Z.

    Vyrábíte dřevěné lávky bez zábradlí?

    Dobrý den, vyrábíte také dřevěné lávky přes zahradní jezírko v provedení bez zábradlí a v jiných rozměrech, než jaké uvádíte na svém webu? Děkuji za odpověď.
  • 04.07.2017 Jan D.

    Šlo by zahradní altán VL 45 doplnit o dřevěné mříže?

    Dobrý den, na vašich stránkách jsem viděl pěkný zahradní altánek VL 45. Chci se zeptat, je do ceny již započítán nátěr? A bylo by možné volný prostor mezi jednotlivými sloupky vyplnit dřevěnými mřížkami? Děkuji za odpověď.
  • 27.06.2017 Vladimír J.

    Vyrobíte mi truhlíky Exclusiv na míru?

    Dobrý den, měl bych zájem o koupi květinových truhlíků Exclusiv IV, ale potřeboval bych trochu upravit rozměry, aby se mi truhlíky vešli na terasu. Bylo by to možné? A jsou truhlíky nějak ošetřeny nějakým ochranným lakem nebo nátěrem? Děkuji za odpověď.
  • 15.06.2017 Johanka M.

    Vyrobíte mi stůl a lavičku Veronika na zakázku v rozměrech pro děti?

    Dobrý den, na vašich stránkách jsem viděl pěknou zahradní lavičku Veronika, ke které vyrábíte i vzhledově podobný stůl. Myslíte, že byste stejný stůl s lavičkou dokázali vyrobit i ve velikosti pro předškolní děti? Děkuji za vaši odpověď.
  • 26.05.2017 Karel M.

    Vyrobíte mi lavičku Veronika o 70 cm delší?

    Dobrý den, prohlížel jsem si vaše webové stránky a našel jsem tam pěknou zahradní lavičku Veronika. Bylo by možné jí vyrobit v jiných rozměrech? Konkrétně bych chtěl prodloužit délku lavičku ze 180 centimetrů na 250 centimetrů. Je tato úprava možná? Děkuji.
  • 23.05.2017 Josef L.

    Je možné doplnit zahradní altán VL 44 o dřevěné mřížky na popínavé rostliny?

    Dobrý den, na vašich stránkách jsem viděl pěkné zahradní altánky. Konkrétně bych měl zájem o zahradní altán VL 44, ale nejdřív bych se chtěl zeptat, jestli by bylo možné volná místa mezi jednotlivými sloupky altánu vyplnit dřevěnými mřížkami, na kterých by se dali pěstovat popínavé rostliny. Děkuji za vaši odpověď.
  • 24.04.2017 Dalibor V.

    Vyrábíte plotová prkna i v jiných tvarech a rozměrech?

    Dobrý den, na vašich webových stránkách jsem viděl pěkný plotový prkna. Chtěl jsem proto zeptat, děláte plotové plaňky také v jiných velikostech? A bylo by možné se dohodnout i na trochu jiném tvaru plotových planěk? Děkuji za odpověď.
  • 15.02.2017 Pavel B.

    Vyrábíte dřevníky na uskladnění dřeva na zakázku?

    Dobrý den, před časem jsem si u vaší společnosti zakoupil několik výrobků, teď mě ale zaujaly vaše dřevníky na uskladnění dřeva. Bohužel rozměr 180 x 180 centimetrů je pro mě moc velký. Bylo by možné vyrobit jej v rozměru 140 x 140 cm a bez střechy? Děkuji za odpověď.
  • 07.02.2017 Marek S.

    Vyrobíte mi na zakázku dvě zahradní branky?

    Dobrý den, chtěli bychom si u vás nechat vyrobit na zakázku dvě dřevěné zahradní branky, a to včetně montáže na Praze 5. Předem děkuji za odpověď.