Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Zakázková výroba

Zpět na přehled
  • 13.10.2017 Vojtěch R.

    Vyrobíte mi garážové stání pro nákladní auto?

    Dobrý den, nedávno jsem si na vašich stránkách prohlížel pěkné obrázky garážových stání. Chci se zeptat, dokázali byste mi vyrobit přístřešek na nákladní auto? Děkuji za odpověď.
  • 10.10.2017 Romana P.

    Vyrobíte mi plot kolem zahrady z dělících stěn?

    Dobrý den, na vašich webových stránkách ve fotogalerii jsem viděl obrázky pěkných plotů z plných dřevěných desek, ale v e-shopu jsem je v nabídce oplocení nenašel. Prodáváte je ještě, nebo dokázali byste pro mě takový plot kolem zahrady vyrobit? Děkuji za odpověď.
  • 09.10.2017 Oto D.

    Je u vás možná výroba dřevěného truhlíku na zakázku?

    Dobrý den, měl bych zájem o výrobu dřevěného truhlíku Exclusiv IV v trochu jiném rozměru, než jaký uvádíte na svých webových stránkách. Je to u vás možné? Děkuji za odpověď.
  • 04.10.2017 Jakub Č.

    Chtěl bych do stolu Veronika vyvrtat otvor pro slunečník, je to u vás možné?

    Dobrý den, měl bych zájem o zahradní lavičku a stůl Veronika. Myslíte, že by bylo možné nechat do středu stolu vyvrtat díru pro slunečník? Děkuji za vaši odpověď.
  • 02.10.2017 Renata S.

    Vyrobíte mi dřevěnou lavičku kolem stromu?

    Dobrý den, na vašich stránkách mě zaujala fotografie kulaté dřevěné lavičky kolem stromu. Měl bych zájem o tentýž výrobek. Mohly byste mi prosím sdělit nějaké doplňující informace, jako jsou rozměry (vnitřní, vnější), cenu, dodací lhůtu, popřípadě zda je možné poslat lavičku kurýrní službou? Předem děkuji za odpověď.
  • 26.09.2017 Mirek T.

    Vyrobíte mi venkovní schodiště na zakázku?

    Dobrý den, dokázali byste pro mě vyrobit jednoduché venkovní schodiště s mezipatrem a bez zábradlí? Děkuji za odpověď.
  • 21.09.2017 Vláďa S.

    Vyrábíte psí boudy pro velká plemena?

    Dobrý den, měl bych zájem o výrobu dřevěné psí boudy s kovovým rámem. Dokázali byste mi takovou boudu vyrobit i v rozměru pro hodně velkého psa (mám skotského jeleního psa)? Děkuji za odpověď.
  • 06.09.2017 Ilona Č.

    Dokážete vyrobit stříšku na dveře i jiných rozměrech, než které uvádíte na webu?

    Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda byste pro mě dokázali vyrobit stříšku na dveře v jiných rozměrech, než které uvádíte na svých stránkách? Potřebovali bychom rozměr 150 centimetrů na šířku a 70 centimetrů do hloubky. Děkuji za odpověď.
  • 04.09.2017 Jaromír Š.

    Vyrobíte mi přístřešek nad dveře na zakázku?

    Dobrý den, měl bych zájem o dřevěný přístřešek nad dveře, ale potřeboval bych jej trochu větší, než jaké jsou stříšky nad dveře na vašich stránkách. Dokázali byste mi vyrobit přístřešek na dveře i v jiných než základních rozměrech?
  • 29.08.2017 Iva R.

    Vyrobíte mi dřevěnou mříž Karla na zakázku?

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by bylo možné vyrobit mříž trojúhelníkového tvaru typu Karla v rozměru 50 x 360 centimetrů. Děkuji za odpověď.