Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Zakázková výroba

Zpět na přehled
  • 30.08.2016 Tonda K.

    Vyrábíte interiérová schodiště?

    Dobrý den, potřeboval bych udělat na chatě interiérové schody z přízemí do prvního patra a pak ještě jedny venkovní, co by vedly na půdu. Na vašich stránkách jsem výrobu schodů nenašel, ale prý děláte i věci nad rámec vaší nabídky. Můžete pro mě takový schody vyrobit a namontovat je? Děkuji za odpověď.
  • 29.08.2016 Eva S.

    Dají se vaše kompostéry navýšit?

    Dobrý den, chci se zeptat na prkenný kompostér z vaší nabídky. Je možné objednat si nějaká ta prkna navíc, aby byl kompostér vyšší? Moc děkuji za odpověď.
  • 08.08.2016 Romana V.

    Prodáváte něco na pěstování popínavých rostlin?

    Dobrý den, ráda bych na zahradě pěstovala popínavé růže, můžete mi nabídnout nějaké ozdobné mřížky nebo treláže? Děkuji za odpověď.
  • 02.08.2016 Jaroslav M.

    Jak velké pískoviště dokážete vyrobit?

    Dobrý den, všiml jsem si na vašich webových stránkách, že vyrábíte i atypická pískoviště podle přání zákazníka. Měl bych o takové pískoviště zájem, ale předtím bych se chtěl zeptat, jak velké pískoviště jste schopni vyrobit? Děkuji za odpověď.
  • 27.07.2016 Eva M.

    Dají se k zahradním domkům přikoupit dveře?

    Dobrý den, je možné k zahradnímu domku Vladeko 77 přikoupit dveře? Děkuji za odpověď.
  • 18.07.2016 Tibor V.

    Jaká je výška mříže Zuzana s vlnkou?

    Dobrý den, měl bych zájem o mříž Zuzana s vlnkou v rozměru 180 x 90 cm a oko 10 x 10 cm. Před objednávkou bych si ale rád upřesnil některé údaje. Zajímalo by mě, jaká je výška na krajích a uprostřed mříže? Děkuji za odpověď.
  • 16.06.2016 Gábina M.

    Vyrábíte také palisádové truhlíky?

    Dobrý den, uvažuji o koupi dřevěných truhlíků na zahradu. Chci se zeptat, děláte taky truhlíky z palisád? Děkuji za odpověď.
  • 12.04.2016 Markéta H.

    Výroba mřížky na zeď na zakázku

    Dobrý den, byla by u vás možná výroba mřížky na zeď na zakázku? Mřížka by měla mít rozměry 220 cm na výšku a 95 cm na šířku. Jaká je šířka laťky? Ptám se kvůli velikosti oka. Asi by bylo dobré oko o velikosti 17 cm, nemyslíte? Dále bych se chtěla zeptat, jestli má mřížka přesah latěk a pokud ano, jak velký. Ještě bych vás ráda požádala o sdělení orientační ceny za celou zakázku. Děkuji za odpověď.
  • 16.03.2016 Magdalena S.

    Výroba zahradního nábytku Ibiza na zakázku

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možná výroba zahradního nábytku Ibiza na zakázku v jiných rozměrech, než jaké uvádíte na svých stránkách. Našla u vás pěkné fotky masivního nábytku, ale pro své účely bych potřebovala změnit rozměry. Můžete pro mě vyrobit nábytek Ibiza podle mého zadání? Děkuji za odpověď.
  • 13.03.2016 Pavel V.

    Vyvýšené záhony z exotických hranolů

    Dobrý den, rád bych si na svou zahradu pořídil vyvýšené záhony z dubových fošen. Měl bych zájem o čtyři vyvýšené záhony (rozměry viz příloha), přičemž použité dubové fošny by měly mít pero na drážku každé 2 metry, stáhnuté tyčí. Podle mých představ by v rozích záhonů a každé 2 metry měly být sloupky cca 10x10 cm s frézovanou drážkou pro zasouvání fošen. Sloupky bych chtěl mít stažené závitovou tyčí, v případně nutnosti ukotveny k povrchu zemním