Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Zakázková výroba

Zpět na přehled
  • 08.03.2016 Boris M.

    Výroba atypických balkónových prken

    Dobrý den, na vašich stránkách nabízí i výrobu atypických balkónových prken na zakázku. Pro doplnění stávajícího zábradlí poptávám dodávku 28 ks balkonových prken dle přiložené fotografie. Rozměry by měly být cca 19 x 115 x 960 centimetrů. Prosím o zaslání cenové nabídky a sdělení možného termínu dodání. Originální prkno samozřejmě doručím na vaši adresu jako vzor. Děkuji za odpověď.
  • 23.02.2016 Zuzana V.

    Výroba dětského pískoviště na zakázku

    Dobrý den, měla bych zájem o dřevěné pískoviště s krytem Sandy. Chtěla bych se ale zeptat, zda je možná výroba dětského pískoviště na zakázku v rozměru 180 x 180 cm? Také by mě zajímalo, jestli lavičky vzniklé z krytu pískoviště unesou i dospělého člověka. Děkuji za odpověď.
  • 23.02.2016 Veronika S.

    Výroba květinových truhlíků a ozdobných mřížek na zakázku

    Dobrý den, rádi bychom si u vás objednali pět truhlíků na květiny a dvě ozdobné mříže na zeď. Máte dřevěné truhlíky vystavené v obchodě? Je možné nechat si vyrobit květinový truhlík na míru? A je možné nechat si vyrobit ozdobnou mřížku podle vlastních rozměrů? Líbí se nám typ Dekora, ale pokud bychom se měli řídit katalogovými rozměry, byl by to Klasik. Můžete nám říct, jaká by byla cca cena za všechny truhlíky a mřížky dohromady?
  • 15.02.2016 Jarka Š.

    Pokládka špalíkové dlažby

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat na dřevěnou špalíkovou dlažbu. Hodí se tento typ dlažby pro venkovní terasy, které jsou z části kryté? Jednalo by se o zakázku pro mateřskou školu. Pokud by dlažba byla vyhovující, zajímala by mě i cena za 1 m2, kolik si účtujete za dovoz na Prahu 9 a zda provádíte i montáže a za jaké ceny. Děkuji za odpověď.
  • 11.02.2016 Mirek V.

    Výroba vchodové stříšky na zakázku

    Dobrý den, líbí se mi vaše přístřešky nad dveře a rád bych si jeden pořídil. Měl bych ale speciální požadavek na tvar stříšky. V nabídce vidím jen sedlovou a pultovou, ale já bych měl zájem o obloukovou střechu, bylo by ve vašich silách ji pro mě vyrobit? Děkuji za odpověď.
  • 02.02.2016 Monika B.

    Vchodová stříška nad dvoukřídlé dveře

    Dobrý den, mám dotaz stran stříšek nad vchodové dveře. Dokážete vyrobit i vchodovou stříšku nad dvoukřídlé dveře? Děkuji za vaši odpověď.
  • 27.01.2016 Gabriela S.

    Výroba zahradního altánu na zakázku

    Dobrý den, líbí se nám váš zahradní altán Functional 2000 a chtěli bychom podobný s několika menšími úpravami. Altánek by měl sloužit k prodeji čepovaného piva, proto bychom potřebovali, aby měl jedno velké otevírací okno. Altán by měl být v průměru 3 m velký a a měl by mít zamykatelné dveře. Můžete nám takový altán vyrobit?
  • 12.01.2016 František S.

    Výroba voliéry pro papoušky

    Dobrý den, nedávno jsem na vašich webových stránkách zahlédl fotku šestistranné voliéry pro papoušky, ale ve vaší nabídce jsem ji nenalezl. Chci se proto zeptat, zda je vyrábíte, popřípadě jaká je její cena? Děkuji za vaši odpověď.
  • 27.11.2015 Radoslav K.

    Velké venkovní květináče

    Dobrý den, měl bych zájem o velké venkovní květináče na pěstování bylinek. Z vaší nabídky se mi nejvíc líbí květináč typu Exclusiv V, ale pro mé účely je moc malý. Bylo by možné vyrobit květináč Exclusiv v mnou požadovaném rozměru? Děkuji za odpověď.
  • 26.11.2015 Vilma P.

    Výroba ozdobných mříží na zakázku

    Dobrý den, při prohlížení vašich stránek jsem narazila na pěkné treláže na popínavé rostliny a chtěla bych se zeptat, zda by byla možná výroby ozdobných mříží na zakázku v rozměru, který si sama určím? Děkuji za vaši odpověď.