Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Zakázková výroba

Zpět na přehled
  • 11.10.2023 Petr Š.

    Čím se liší atypická bouda pro psa?

    Dobrý den, prosím o informaci, zda si u vás můžu objednat atypické provedení boudy pro našeho psa a čím se bude lišit od ostatních vámi vyráběných bud? Ani tak mi nejde o rozměry, ale o vzhled. Děkuji za zpětnou informaci., Petr
  • 10.10.2023 Jana V.

    Jak velký kurník pro Hedvábničky?

    Dobrý den, začínám s chovem slepiček a známým chovatelem mi doporučil plemeno Hedvábniček. Je to malé a velmi hezké plemeno a pro začátek bych si chtěla pořídit tak čtyři až šest těchto slepiček. Jak velký kurník byste mi doporučili? Děkuji za odpověď.
  • 09.10.2023 Michal K.

    Jak velkou boudu pro labradora?

    Dobrý den, s blížící se zimou bychom chtěl pomoc s výběrem boudy pro našeho labíka (labradora:-))). Na jaře jsme si pořídili štěně, přes léto vyrostlo a teď na podzim už je velký pes a do bytu se nám ho už v tomto blátivém počasí pouštět nechce. Děkuji za odpověď.
  • 19.09.2023 Michal.B.

    Co potřebujete na stanovení ceny dřevěného plotu?

    Dobrý den, rádi bychom si k novostavbě pořídili nový dřevěný plot a vrátka. Nemáme ale vůbec představu, kolik by to stálo. Je možné orientačně stanovit na kolik by vyšla stavba plotu - cena za metr? Děkuji za odpověď.
  • 05.09.2023 Jitka K.

    Z čeho vyrobit kryt na vodní nádrž?

    Dobrý den, na zahradu jsem si pořídila velkou plastovou nádrž na sběr dešťové vody, kterou chci využívat na zalévání. Nádrž je v nevzhledné kovové konstrukci a parádu mi na zahradě rozhodně nedělá. Dokázali byste na nádrž udělat nějaký vhodný kryt? Děkuji za odpověď.
  • 04.09.2023 Martina A.

    Jak udělat venkovní posilovnu?

    Dobrý den, dokázali byste mi vyrobit jednoduchou venkovní posilovnu? Ráda jezdím na kole a plavu, ale ne vždy mám na sport dostatek času. Potřebovala bych na zahradu postavit nějakou hrazdu na protažení těla a posílení svalů. Děkuji za odpověď.
  • 14.08.2023 Toník M.

    Jakým způsobem vyrábíte zahradní nábytek?

    Dobrý den, vybíráme si nový zahradní nábytek. Musím říct, že nabídka je všude obrovská. Ale patřím mezi starší a těžší osoby a chtěl bych, aby mě nábytek unesl. Když se dívám na vaše stránky, myslím si, že by to mohlo klapnout a já si vybral. Doporučíte mi nějaký typ nábytku, který mi splní hlavně robustnost. Zároveň bych chtěl, abych do lavice mohl schovat podsedáky ze současného nábytku? Děkuji za odpověď.
  • 07.08.2023 Marek V.

    Dokážete vyrobit balkonové prkno dle přinesené předlohy?

    Dobrý den, našel jsem na vašich stránkách, že vyrábíte balkonová prkna. Myslíte si, že kdybych vám přivezl vzorek mého prkna, ze kterého mám sestavené balkonové zábradlí, které se mi bohužel už začíná rozpadat, dokázali byste ho vyrobit? Balkonové prkno, která mám já, jsem ve vaší nabídce nenašel, je totiž výjimečné, tak jako celé zábradlí. Vyrobili byste mi tato prkna dle předlohy i namíru? Potřeboval bych jich zhruba 30. Děkuji za odpověď.
  • 08.06.2023 Jelínek Z.

    Co použít na zastřešení pergoly?

    Dobrý den, chceme si u domu nechat postavit zastřešenou pergolu, ale chtěli bychom nějaké doporučení. Nevíme, zda půjdeme do nějaké hliníkové konstrukce, nebo zůstaneme u dřeva, ale těžší rozhodnutí máme u zastřešení. Nechceme nic těžkého, žádné tašky ani asfaltovou krytinu, chtěli bychom něco lehčího, ale takového, abychom pod pergolou nebyli jak ve skleníku. Pomůžete nám? Díky Jelínkovi
  • 31.05.2023 Pavlína N.

    Jak dlouho trvá výroba zahradní kadibudky?

    Dobrý den, chtěla bych si u vás objednat zahradní kadibudku, jak dlouho na ni budu čekat? Děkuji za odpověď a přeji hezký den, Pavlína.