Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Zakázková výroba

Zpět na přehled
  • 08.03.2023 Marek H.

    Kolik kol se vejde do přístřešku Westerwald?

    Dobrý den, na vašem webu v části "zakázková výroba" jsem našel velmi pěkný, dřevěný přístřešek na kola s posuvnými dveřmi. Zajímalo by mne pro kolik kol je tento přístřešek navržený. Děkuji za odpověď.
  • 06.03.2023 Michal H.

    Jak velká je poštovní schránka?

    Dobrý den, jak velké jsou dřevěné poštovní schránky, které nabízíte na vašem e-shopu? Vejde se do schránky poštovní obálka o velikosti A4? Děkuji za odpověď.
  • 23.02.2023 Aleš M.

    Proč nemá přístřešek na kolo okno?

    Dobrý den, přístřešky na kola, které vyrábíte nemají okna? Umíte vyrobit i přístřešek s oknem nebo je možné ho dodat dodatečně? Děkuji za odpověď.
  • 02.02.2023 Karel J.

    Můžete sestavit králíkárnu ze tří kotců?

    Dobrý den, jste schopni vyrobit i králikárnu i s jiným počtem kotců? Stačili by mi 3 kotce. Děkuji za odpověď Jiřík
  • 30.01.2023 Robin H.

    Jak ochránit dřevěný rám ozdobných mříží?

    Dobrý den, zajímalo by mne jakým způsobem jsou ošetřeny vámi nabízené ozdobné mříže. Chtěl bych je použít jako nízký plot, ale mám obavu zda povětrnostní vlivy, ale hlavně dešťová voda nepřispějí k jejich předčasné zkáze. Děkuji za odpověď.
  • 09.01.2023 Petra D.

    Mohu objednat dřevěný regál do šatní komory?

    Dobrý den, potřebuju si uspořádat a zabydlet velikou šatní komoru ve které mám veškeré oblečení, ložní prádlo, ale i krabice s botama. Na vašich stránkách jsem se dočetla, že jste firma, která vyrábí věci ze dřeva a právě by se mi hodilo několik dřevěných regálů. Vyrábíte i regály? Děkuji za odpověď.
  • 07.01.2023 Miroslav S.

    Jak přidělat poštovní schránku?

    Dobrý den, jak jednoduše připevnit poštovní schránku na dřevěná vrátka. Je v zadní části schránky přidělaný nějaký úchyt za který by se schránka dala pověsit? Děkuji za odpověď.
  • 07.01.2023 Martina H.

    Lze rozdělit velký pokoj dělící stěnou?

    Dobrý den, poradíte mi jak z jednoho velikého pokoje vytvořit dva menší? Děti nám již povyrostly a já bych chtěla, aby měly svůj prostor na hraní i spaní oddělený od zatím společné ložnice. Na vašem e-shopu jsem se dočetla něco o dělících stěnách. Myslíte si, že by byly tyto dělící stěny vhodné? Děkuji za odpověď.
  • 21.12.2022 Vlasta H.

    Vyrábíte dřevěné regály do garáže na míru?

    Dobrý den, ve svém nově zrekonstruovaném domě si potřebuju udělat pořádek jak ve sklepě, tak i v garáži. Potřeboval bych celkem asi pět různě velkých regálů. Vaše firma vyrábí regály ze dřeva, ale nikde jsem se nedočetl jakých rozměrů. Děkuji za odpověď.
  • 19.10.2022 Daniel O.

    Jaké plotové sloupky použít pro montáž plotu?

    Dobrý den, koupil jsem chalupu a po její rekonstrukci a aby bylo vše OK mi zbývá ještě udělat nový plot. Poradíte mi, jaké plotové sloupky bych měl zvolit? Děkuji za odpověď.