Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Užitková zahrada

Zpět na přehled
  • 14.08.2023 Milan H.

    Jak velký kompostér pro pětičlennou rodinu?

    Dobrý den, právě jsme se přestěhovali z bytovky do novostavby. Jsme pětičlenná rodina a chtěli bychom si pořídit na zahradu dřevěný kompostér. Jen nedokážu odhadnout jeho velikost. Zahrada má 1000 m2. Můžete mi poradit nebo nějaký doporučit? Děkuji za odpověď.
  • 07.07.2023 Magda B.

    Jak postavit kurník pro slepice?

    Dobrý den, na vašich stránkách nabízíte několik druhů kurníků pro slepice. Tyto kurníky dodáváte v rozloženém stavu. Poradíte mi jak postavit kurník pro slepice? Existuje návod? Děkuji za odpověď.
  • 31.05.2023 Standa H.

    Co s plným kompostérem?

    Dobrý den, mám úplně napěchovaný kompostér, ale nevím jak poznat, že kompost uvnitř je již hotový - vyzrálý. A co potom s tím?
  • 17.05.2023 Petra K.

    Jak osadit dřevěný truhlík?

    Dobrý den, je vhodné do dřevěných květinových truhlíků rovnou nasypat zem a zasadit kytky? Je dřevo truhlíků něčím napuštěno, aby déle vydrželo? Děkuji za odpověď.
  • 11.05.2023 Ondřej C.

    Proč nemáte v nabídce zahradní WC?

    Dobrý den, na vašich stránkách nemohu najít zahradní WC. Proč ho nemáte v nabídce, když ze dřeva vyrábíte tolik věcí? Děkuji za odpověď.
  • 20.04.2023 Rudolf H.

    Jak pevné jsou dveře do psího kotce?

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak pevné a bezpečné jsou dveře do vámi nabízeného psího kotce. Mám malé děti a pořídil jsem si bojového psa zatím bez výcviku. Mám strach, aby se pes nedostal z kotce ven a dětem neublížil. Děkuji za odpověď.
  • 04.04.2023 Marta D.

    Je možné doplnit vyvýšený záhon ozdobnou mříží?

    Dobrý den, chtěla bych si na terasu objednat vyvýšený záhon, ale potřebovala bych ho doplnit o ozdobnou mříž na pnoucí rostliny. Bylo by to prosím možné? Děkuji za odpověď a přeji hezký den.
  • 05.01.2023 Vilém T.

    Z čeho vyrábíte vyvýšené záhony?

    Dobrý den, zajímalo by mne z jakého dřeva a jakým způsobem vyrábíte vyvýšené záhony na bylinky a zeleninu. Děkuji za odpověď a přeji hezký den.
  • 02.01.2023 Jana M.

    Proč nemá vyvýšený záhon dno?

    Dobrý den, asi se budu ptát hloupě, ale zajímalo by mne proč vámi vyráběné vyvýšené záhony nemají dno. Jaký to má důvod? Děkuji za odpověď.
  • 15.11.2022 Pavel R.

    Mohu si objednat psí kotec s přístavkem z druhé strany?

    Dobrý den, chtěl bych si u vás objednat velký kotec pro psa s bočním přístavkem. Na Vašich fotografiích je tento přístavek pouze na pravé straně. Z určitých důvodů bych tento přístavek potřeboval mít právě na straně opačné. Mohu si kotec s takovým řešením u Vás objednat?