Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Zakázková výroba

Zpět na přehled
  • 30.05.2023 Marek H.

    Jaké mříže se vkládají do rámu 4 x 9 cm?

    Dobrý den, poraďte mi prosím. Nabízíte mříže v rámu 4 x 4 cm nebo 4 x 9 cm. Druhá varianta se mi líbí víc. Jaké provedení mříží zde bude? Latě budou k sobě sbíjené nebo zafrézované? Děkuji za odpověď.
  • 30.05.2023 David E.

    Jak velkou mříž do pergoly mohu u vás objednat?

    Dobrý den, stavím si doma pergolu a budu do ní potřebovat dřevěnou mříž. Jste nějak limitovaní rozměrem, nebo si mohu vymyslet jakýkoli rozměr? Doprava bude do Velkého Meziříčí. Děkuji za odpověď.
  • 25.05.2023 Robert H.

    Jaký je rozdíl mezi plátovaným a sbíjeným spojem latí?

    Dobrý den, zajímalo by mne jaký je rozdíl mezi plátovaným a sbíjeným spojem latí u ozdobných mříží. Z popisu v katalogu mi to není moc jasné, můžete mi to podrobněji popsat? Děkuji za odpověď. RH
  • 16.05.2023 Honza M.

    Jaký zvolit polykarbonát pro zastřešení pergoly?

    Dobrý den, chtěl bych na zastřešení pergoly použít čirý polykarbonát, ale mám obavu, zda nebude pod uvedeným polykarbonátem příliš horko, nebo mi poraďte, jak prostor ideálně zastínit.? Děkuji za odpověď.
  • 10.05.2023 Vendula H.

    Čím se liší jednotlivé druhy dřevěných mříží?

    Dobrý den, na vašich stránkách jsem viděla, že nabízíte dřevěné mříže. Zajímalo by mne jaký je mezi nimi rozdíl. Jaký je rozdíl mezi nýtovaným, sbíjeným a plátovaným spojem latí a k čemu dané mříže lze použít? Děkuji za odpověď.
  • 09.05.2023 Zdeněk H.

    Kolik váží plotový dílec Dronte?

    Chystám se provést nové oplocení a uvažuji o použití plotových stěn mezi zahradou naší a sousedovou, aby bylo docíleno většího soukromí. Můžete mi prosím napsat kolik váží například plotový dílec Dronten 180? Děkuji za odpověď.
  • 16.03.2023 Elena N.

    Proč jsou mezi hranoly u lavičky mezery?

    Dobrý den, jak velké by měly být mezery mezi jednotlivými hranoly dřevěné lavičky umístěné v parku? A proč tam ty mezery vůbec jsou? Mám strach, že při pobytu v parku mi malá dcera strčí do mezery ruku a něco se jí stane. Děkuji za odpověď.
  • 14.03.2023 Horák R.

    Kdy použít impregnaci dřeva?

    Zdravím do Vladeka, před nějakým časem jste mi dodávali zahradní chatku se kterou jsem moc spokojený. Jen nevím, zda jsem udělal dobře, když jsem si nenechal chatku od vás také naimpregnovat - tak jak to nyní děláte třeba u dětských hřišť nebo králíkáren. Je možné to dodatečně napravit? Děkuji za odpověď.
  • 14.03.2023 Tomáš H.

    Proč tak velkou králíkárnu?

    Dobrý den, líbí se mi vaše králíkárny, ale zdají se mi příliš robustní. Myslíte, že byste mohli vyrobit králíkárnu i v jiných rozměrech než inzerujete? Děkuji za odpověď a přeji hezký den.
  • 09.03.2023 Patrik B.

    Jak dlouhou má životnost dřevěná poštovní schránka?

    Dobrý den, bude mít schránka vyrobená ze smrkového dřeva stejnou životnost jako schránka vyrobená například z modřínu, nebo z dubu?