Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Nátěry dřeva

Zpět na přehled
  • 26.10.2017 Olga L.

    Používá se na kompozitní podlahová prkna nějaká impregnace?

    Dobrý den, používá se na kompozitní podlahová prkna nějaká impregnace nebo je potřeba na prkna nanést nějaký ochranný nátěr? Děkuji za vaši odpověď.
  • 13.10.2017 Havel M.

    Jaký nátěr na dřevo mám použít abych nepřekryl původní barvu?

    Dobrý den, mám na zahradě již třetím rokem dětské hřiště z impregnovaného borovicového dřeva zdá se mi, že ochranné účinky už pomalu vyprchávají. Můžete mi doporučit nějaký ochranný nátěr, pokud možno ne lazuru, kterým bych ale nepřekryl šedou patinu, kterou dřevo za ty roky chytlo? Díky za radu.
  • 26.09.2017 Hubert D.

    Může se exotické dřevo ošetřovat tenkovrstvými lazurami?

    Dobrý den, mám na zahradě nábytek z teakového dřeva, ale zatím bez ochranného nátěru. Je pro ošetření teakového dřeva vhodná lazura Xyladecor Classic HP, kterou máte na vašich webových stránkách? Děkuji za odpověď.
  • 11.09.2017 Michal K.

    Doporučíte mi vhodný nátěr pro lavičku ze smrkového dřeva?

    Dobrý den, mám doma novou zahradní lavičku i se stolem ze smrkového dřeva. Můžete mi doporučit nějaký ochranný nátěr, který by dřevo ochránil před škůdci, ale zároveň nepřekryl jeho původní strukturu? Díky za odpověď.
  • 23.08.2017 Aleš V.

    Vyrábíte palisádové truhlíky?

    Dobrý den, máte skladem palisádové truhlíky? Jaký máte největší a je potřeba truhlíky natírat ochrannou barvou? Děkuji za odpověď.
  • 17.08.2017 Michal T.

    Doporučíte mi barvu pro natření vrat od stodoly?

    Dobrý den, můžete mi doporučit nějakou krycí barvu na natření vrat od stodoly? Před pár lety jsem vrata natřel barvou Sadolin Classic HP, ale tu se mi nedaří nikde sehnat. Můžete mi doporučit nějakou podobnou, kterou bych mohl vrata od stodoly natřít? Děkuji za odpověď.
  • 11.08.2017 Pavel Ř.

    Čím se ošetřuje zahradní nábytek z exotického dřeva?

    Dobrý den, můžete mi prosím poradit, čím ošetřovat zahradní nábytek z exotického dřeva? Mohu pro tyto účely použít tenkovrstvé lazury? Děkuji za odpověď.
  • 07.07.2017 Miriam N.

    Jak je velká pergola Linda 23 a je chráněná proti škůdcům?

    Dobrý den, prohlížela jsem si vaše stránky a zaujala mě vaše zahradní pergola Linda 15. Můžete mi říct, jaké jsou její přesné rozměry a jestli je nějak chráněna proti škůdcům? Děkuji za odpověď.
  • 03.07.2017 Kamil Š.

    Jaké barvy na dřevo lze použít k ošetření zahradního nábytku?

    Dobrý den, můžete mi poradit, jaké z vašich barev na dřevo se hodí pro ošetření zahradního nábytku z exotického dřeva? Děkuji za odpověď.
  • 27.06.2017 Vladimír J.

    Vyrobíte mi truhlíky Exclusiv na míru?

    Dobrý den, měl bych zájem o koupi květinových truhlíků Exclusiv IV, ale potřeboval bych trochu upravit rozměry, aby se mi truhlíky vešli na terasu. Bylo by to možné? A jsou truhlíky nějak ošetřeny nějakým ochranným lakem nebo nátěrem? Děkuji za odpověď.